Скорпіонам – скандали, Рибам – мовчання: гороскоп на 8 березня

ОВНИ

Вам потрібно обмежити легковажність і намагатися не витрачати гроші на непотрібні речі. Тримайте себе в руках.

ТЕЛЬЦІ

Влаштуйте собі день здоров'я. Корисним буде лікувальне голодування або пробіжка. Відмінно підійдуть прогулянки на свіжому повітрі.

БЛИЗНЮКИ

Не варто починати нові справи, оскільки вам буде складно довести їх до кінця. До того ж, ще й деякі люди спробують перекласти на вас свої проблеми.

РАКИ

Вам потрібно слухати свою інтуїцію - вона підкаже правильне рішення. Якщо в якийсь момент вам здасться, що ви не довіряєте людині або ситуації, то не ігноруйте це відчуття.

ЛЕВИ

Цього дня потрібно бути відвертими та красномовними - від цього буде залежати ваше майбутнє. Не виключено, що саме зараз відбудеться зустріч з людиною, яка стане вашим діловим партнером.

ДІВИ

Ви чудово проведете час у товаристві своєї другої половинки. Куди б не покликала вас любов, сміливо йдіть за нею і довіртеся волі випадку. З вами може статися незабутня пригода.

ТЕРЕЗИ

Зосередьтеся на своїй мрії. Визначтеся з тим, чого ви по-справжньому хочете. І обов’язково зробіть перший крок, адже саме цього дня ви здатні на все.

СКОРПІОНИ

Цього дня вам буде дуже важко знайти порозуміння з людьми. Будь-які конфлікти можуть загостритися, але якщо ви відкладете з'ясування стосунків, то уникнете скандалу.

СТРІЛЬЦІ

Вам буде нудно, якщо ви залишитеся вдома й будете займатися повсякденними справами. Цей день призначений для чогось яскравого: для пригод, побачень або гарячих вечірок.

КОЗЕРОГИ

Не намагайтеся когось обманути, хитрувати або лукавити. Ви зможете всі проблеми вирішити лише чистою логікою і повною відвертістю.

ВОДОЛІЇ

Намагайтеся не приймати жодних рішень. У вас постійно виникатимуть сумніви, навіть у простих питаннях. Тому, просто відпочивайте, а зі справами розберетеся завтра.

РИБИ

Не варто доводити комусь свою правоту. Це день протистояння, коли ви можете програти. Краще змовчіть. А ось вже найближчим часом усі й так зрозуміють, що правда була на вашому боці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень