Близнюкам – тільки кохання, Козерогам – збільшення доходів: гороскоп на 29 лютого

ОВНИ

Вам потрібно уникати будь-яких експериментів. І не важливо, чого вони стосуються: їжі, дозвілля, хобі, знайомств або інтимної сфери. Новизна цього дня не принесе нічого хорошого.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає прекрасний і спокійний день. Якщо у вас запланована якась робота, то добре було б зробити її зараз, оскільки день дуже підходить для виконання важливих завдань. Та й на початку нового тижня вам буде легше.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня на перше місце вам потрібно поставити свої романтичні стосунки. Якщо у вас є пара, то ви зможете зміцнити цей зв'язок, а самотні представники знаку отримають шанс на перспективне знайомство.

РАКИ

Вам бажано зайнятися побутом і дозвіллям. День буде вдалим, якщо ви проведете його вдома. Цього дня усі домашні справи будуть вам у радість.

ЛЕВИ

Змініть обстановку, наприклад, поїдьте за місто. Це піде вам на користь і додасть вам енергії.

ДІВИ

У вас буде можливість зав’язати нове знайомств романтичного характеру. Не виключено, що з цією людиною вас познайомлять друзі, тому не відмовляйтеся від спільних посиденьок.

ТЕРЕЗИ

Прислухайтеся до порад оточуючих. Ви могли заплутатися у якійсь неоднозначній ситуації. Запитайте думку досвідчених людей.

СКОРПІОНИ

Вам пощастить пережити день прогресу і розвитку. Причому, позитивні зрушення будуть спостерігатися практичнло в усіх сферах життя.

СТРІЛЬЦІ

Зорі рекомендують вам уникати занадто емоційних людей. І самим не бути такими. Ваш емоційний фон буде дуже коливатися, тому вам потрібно себе ретельно контролювати.

КОЗЕРОГИ

Цей день підходить для самореалізації. Можливе збільшення доходів. Причому, суттєве.

ВОДОЛІЇ

Вам пощастить зрозуміти, хто або що є вашою долею. Це день прозріння. Все стане на свої місця і ви зрозумієте те, що раніше було для вас великою загадкою.

РИБИ

Використовуйте нові методи для збільшення заробітку. Подумайте про це на дозвіллі, бо старі методи вже себе вичерпали й не дадуть більшого, ніж є зараз.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень