Терезам – щасливий день, Тельцям - усамітнення: гороскоп на 7 березня

ОВНИ

Вам потрібно бути більш ніжними зі своєю половинкою, оскільки ваша зайва вимогливість може зіпсувати стосунки. Краще уникнути скандалу, бо він може затягнутися.

ТЕЛЬЦІ

Обмежте спілкування настільки, наскільки це можливо. Ви будете конфліктними цього дня, тому краще уникати ризикованих ситуацій.

БЛИЗНЮКИ

Припиніть звинувачувати інших у своїх невдачах і помилках. Пам’ятайте, що невпевнені люди звинувачують інших, розумні – себе, а мудрі люди не звинувачують нікого.

РАКИ

Зараз бажано уникати ситуацій, коли ви залишитеся наодинці. Це може призвести до повної апатії. Тому, намагайтеся бути серед людей.

ЛЕВИ

Будь-які справи краще відкласти на потім. Навіть якщо у ваші плани входить тільки приготування їжі та покупки, то краще не робити й цього, бо є ризик помилок навіть під час виконання найпростіших завдань.

ДІВИ

Ви випадково зустрінете людину, яку колись любили. Це буде дуже незручний момент. Ви навіть можете відчути бажання все повернути. Ця ситуація може загнати вас у глухий кут.

ТЕРЕЗИ

Вам пощастить відчути усі радощі життя. Будь-яке спілкування буде приємним, усі справи будуть вдаватися легко. Можете планувати все, що завгодно - все вийде.

СКОРПІОНИ

Весняний настрій зробить цей день легким і приємним. Позитивні зміни очікуються в особистому житті. Можливі навіть несподівані пропозиції.

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібно добре відпочити, навести порядок в будинку та в думках, очиститися від поганих установок. Використайте цей день для відновлення своїх сил.

КОЗЕРОГИ

Зорі радять бути максимально відвертими і не мовчати про свої справжні почуття. Не мучте ні себе, ні інших.

ВОДОЛІЇ

Займайтеся лише тими справами, в успіху яких ви впевнені на всі 100%. Краще взагалі нічого не робити, ніж наламати дров. Тим паче, ви вже за крок до мети.

РИБИ

Все, що цього дня опиниться у ваших руках, одного разу дуже вам знадобиться. Навіть якщо зараз вам здається, що ця річ абсолютно непотрібна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень