Скорпіонам – обман, Ракам – відпочинок: гороскоп на 27 лютого

ОВНИ

Вам не потрібно вирішувати чужі проблеми. Ви не зможете допомогти усім, навіть якщо дуже хочеться. Цього дня ставте свої інтереси понад усе.

ТЕЛЬЦІ

Вам доведеться відчути на собі всю силу спокуси. Ви отримаєте кілька настільки привабливих пропозицій, що вам буде важко перед ними встояти.  

БЛИЗНЮКИ

Представникам знаку може дуже пощастити, але тільки у тому випадку, якщо ви відключите голову й почнете повністю покладатися на свою інтуїцію. А вона вас не підведе!

РАКИ

Бажано поставити своє професійне життя на паузу й виділити час для відпочинку. Найбільш яскраві та приємні події будуть відбуватися ввечері, тому на цю пору доби нічого не плануйте.

ЛЕВИ

Можете розраховувати на винагороду від керівництва. Ваші труди і старання будуть оцінені по достоїнству. Ви добре попрацювали, але не варто зупинятися на цих досягненнях.

ДІВИ

Вам посміхнеться удача, якщо ви будете діяти спокійно та розважливо. Якщо ж почнете проявляти імпульсивність, то зіпсуєте собі день.

ТЕРЕЗИ

Цього дня ви можете дозволити собі ігнорувати загальноприйняті правила. Але тільки в межах розумного. Можете сміливіше заявляти про себе, свої бажання та ідеї.

СКОРПІОНИ

Вам буде важко сприймати інформацію та аналізувати її.  Вас можуть легко обдурити та нав'язати свою точку зору. Пильнуйте!

СТРІЛЬЦІ

Проблем цього дня не буде. Якщо ж раптом вам потрібна буде допомога, то ви її зможете відразу ж отримати, причому з дуже несподіваних джерел. Неоднозначні ситуації можуть виникнути в особистому житті. До них краще ставитися філософськи.

КОЗЕРОГИ

Зорі пророкують вам дуже цікавий і захоплюючий день. Вас чекає чимало інтригуючих ситацій. Намагайтеся не квапити події - все станеться тоді, коли це буде максимально доречним.

ВОДОЛІЇ

Уникайте самокритики та самокопання. Цей день підходить для активної діяльності та самоствердження. Робіть і не сумнівайтеся – усі ваші рішення та вчинки будуть правильними.

РИБИ

Можуть активізуватися ваші недоброзичливці. Будьте напоготові й не розслабляйтеся. Зараз вам знадобиться уся ваша зібраність і оперативність.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень