Ракам – премія, Тельцям - дива: гороскоп на 16 березня

ОВНИ

Ви опинитеся в центрі уваги. Якщо ви не публічна особа, то спробуйте себе переконати, що це піде вам на користь. Бо так і буде.

ТЕЛЬЦІ

Ви повірите у дива. Ви не зможете інакше пояснити собі те, що з вами буде відбуватися цього дня. Ви відчуєте радість, яку вважали неможливою.

БЛИЗНЮКИ

Вам доведеться вчитися новому, але це лише на краще. Отримання нових навичок позитивно позначиться на кар'єрі. У коханні спостерігається спад почуттів та емоцій.

РАКИ

Готуйтеся отримати премію. Ваші старання помітить керівництво й щедро вам віддячить.

ЛЕВИ

Стежте за тим, що ви говорите. Не обговорюйте стратегічно важливу інформацію в місцях, де її можуть почути інші.

ДІВИ

Вирішуйте усі свої проблеми виключно дипломатичним шляхом. Ставити ультиматум - не вихід.

ТЕРЕЗИ

Ви будете схильними до нападів тривоги. Намагайтеся не заводитися – цей стан швидко мине.

СКОРПІОНИ

Ви відчуєте себе переможцем. Вам вдасться закінчити проект, який є особливим для вас. Але, на жаль, знайдуться люди, які вам будуть заздрити. Тому намагайтеся менше розповідати про свої успіхи.

СТРІЛЬЦІ

Вас чекає цікавий день. У любові ви будете дуже щасливими, у роботі теж все буде гаразд. Можливі несподівані пропозиції, над якими варто серйозно подумати.

КОЗЕРОГИ

Всі події, які будуть відбуватися цього дня, будуть позитивними. Вас помітять впливові люди, які оцінять ваші таланти. Однак вам висунуть жорсткі вимоги, яких не варто боятися, оскільки ви з ними впораєтеся.

ВОДОЛІЇ

Вам буде важко розслабитися, бо вас постійно буде турбувати якесь невирішене питання. Відпустіть ситуацію – це єдине, що ви можете зараз зробити.

РИБИ

Остерігайтеся пліток, які можуть з’явитися після ваших необачних висловлювань. Ретельно фільтруйте усе сказане та намагайтеся уникати малознайомих людей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень