Левам – важлива новина, Скорпіонам – маленьке свято: гороскоп на 1 квітня

ОВНИ

Пильнуйте, бо недруги спробують перешкодити вам. Усе обійдеться, але обережність не завадить. Також цього дня самотні Овни зможуть повернути колишні стосунки.

ТЕЛЬЦІ

Вам буде вдаватися майже все. Ви дуже зібрані, активні й перебуваєте на піку можливостей. Сміливо починайте реалізовувати свої найсміливіші плани.

БЛИЗНЮКИ

Ви можете опинитися в епіцентрі чужого конфлікту. Постарайтеся не ставати на чийсь бік, щоб не нашкодити собі.

РАКИ

Ваша бездіяльність буде кориснішою, ніж дія. На навантажуйте себе роботою й більше відпочивайте. Вам потрібно відновити сили, бо останнім часом у вас було багато стресу.

ЛЕВИ

Вас чекає дуже важлива новина, яка відіб'ється не лише на ваших найближчих планах, але й на довгострокових. Сни цього дня можуть бути віщими.

ДІВИ

Ви зможете переконати кого завгодно у своїй правоті. Скористайтеся цим, адже таку можливість втрачати нерозумно.

ТЕРЕЗИ

Не бійтеся проявляти свої почуття, виражати емоції. Від успіхів у особистому житті будуть залежати й ваші професійні досягнення.

СКОРПІОНИ

Влаштуйте собі маленьке свято. Порадуйте себе смакотою, подивіться хороший фільм.

СТРІЛЬЦІ

Перегляньте свій раціон. Обирайте легку їжу, бо від цього буде залежати ваша працездатність. Також не приймайте поспішних рішень.

КОЗЕРОГИ

Вас чекає успіх у всіх справах, які ви розпочнете цього дня. Такі проєкти будуть розвиватися дуже швидко. Для особистих відносин день теж сприятливий, хоча не всі свої емоції ви зможете зрозуміти.

ВОДОЛІЇ

Вам щаститиме у коханні. Серед своїх давніх знайомих ви зможете знайти людину, яка прикрасить ваше життя.

РИБИ

Складіть плани на майбутнє, але не обмежуйте свої мрії. А ще у вас буде дуже романтичний настрій і ви цілий день фліртуватимете.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень