Ракам – позитив у коханні, Водоліям – емоційна нестабільність: гороскоп на 25 березня

Що кажуть зорі

ОВНИ

Вам буде складно знайти спільну мову з людьми. Особливо важко даватиметься розумінням мотивів вашої другої половинки. Не виключені сварки.

ТЕЛЬЦІ

Цей день буде наповнений різними цікавими подіями. На роботі буде чимало справ, але ви блискуче зможете з ними впоратися. Обов’язково приділіть час коханій людині, щоб ще раз пересвідчитися у тому, що є речі дорожчі та важливіші, ніж робота.

БЛИЗНЮКИ

Не варто брати на роботу помічників, навіть якщо ви втомилися все виконувати самотужки. Цього дня активізуються заздрісники, тому намагайтеся контролювати усе, що відбувається довкола.

РАКИ

Вам надійде важлива інформація, яка допоможе зміцнити професійні позиції. У любовних відносинах намічаються несподівані, але позитивні зміни.

ЛЕВИ

Можете просити у коханої людини все, що побажаєте. Ваш обранець перебуватиме у прекрасному настрої і ні в чому вам не відмовить.

ДІВИ

Ви зможете заявити про себе та свої вміння, але для цього доведеться добре попрацювати. Цей успіх даватиметься важко, але результат того вартий.

ТЕРЕЗИ

Про себе нагадає якийсь давній знайомий. Ви будете здивовані цим спілкуванням, яке може позначитися на вашій кар’єрі.

СКОРПІОНИ

Вам доведеться зробити складний вибір в особистому житті. На перший погляд ваші стосунки рівні та прості, але невдовзі може виникнути емоційний розлад.

СТРІЛЬЦІ

Зараз прекрасний час для професійної активності. Ви на фінішній прямій до успіху та визнання. Найближчим часом можете очікувати кар’єрних змін.

КОЗЕРОГИ

Зірки радять вам бути уважнішими до тих людей, з якими ви близькі. Хтось з них знає, як можна вирішити вашу проблему, тому прислухайтеся до порад.  

ВОДОЛІЇ

Ваш настрій буде постійно змінюватися. Попередьте рідних, щоб не надто дивувалися. І контролюйте себе, бо можете зірватися на найближчих.

РИБИ

Будьте готовими до неймовірного повороту подій. Чи до кращого це – покаже час. А цього дня бережіть нерви.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень