Козерогам – фінансові успіхи, Рибам – вихід із кризи: гороскоп на 17 березня

ОВНИ
Цього дня існує ризик вплутатися в авантюру. Ваше бажання виділитися може зіграти з вами злий жарт. Будьте обережними у всьому, що стосується ризику.

ТЕЛЬЦІ

Ваші фінансові справи нарешті підуть вгору. Це хороший час для складання планів. Все, що ви зараз вкладете в довгострокові проекти, згодом добре окупиться.

БЛИЗНЮКИ

Ви будете зібраними, впевненими та надзвичайно привабливими. Це допоможе вам успішно закінчити багато справ.

РАКИ

Гарний час для великих змін. Зміни в особистому житті, зміна професійної діяльності, ремонт - усе це можна розпочинати саме зараз. Але не поспішайте і продумайте усі деталі, щоб не пошкодувати про свої рішення.

ЛЕВИ

Ваш оптимізм допоможе вам розібратися з важливими питаннями. Не опускайте руки, навіть якщо оточуючі не надто у вас вірять. Невдовзі вони побачать, на що ви здатні.

ДІВИ

Якщо не закінчити вчасно заплановані справи, то це може стати великою проблемою. Цього дня потрібно розібратися хоча б з нагальними питаннями.

ТЕРЕЗИ

У вас багато претензій до оточуючих, але не всі вони справедливі. Намагайтеся почути інших, бо і вони мають право на свою точку зору. Ви не можете завжди мати рацію, як би вам того не хотілося.

СКОРПІОНИ

Вам може захотітися самотності. Люди будуть вас напружувати. Якщо так станеться, то намагайтеся не дратуватися.

СТРІЛЬЦІ

Щоб уникнути розчарувань, вам варто побути наодинці з собою й не братися за всі справи одночасно. Зараз вам буде корисно спілкування лише з приємними для вас людьми. Хай навіть тільки в Інтернеті.

КОЗЕРОГИ

Ваше фінансове становище поліпшиться, причому це може статися абсолютно несподівано. Також чекайте цікавих новин від людей, з якими ви давно не спілкувалися.

ВОДОЛІЇ

Ваші надії неочікувано справдяться саме цього дня. Багато хто буде намагатися вам догодити, навіть ваші недруги. Це вдалий час, щоб припинити давні конфлікти.

РИБИ

Ви знайдете вихід із кризової ситуації. Незважаючи на велику кількість різних випробувань, ви зможете гідно впоратися з поставленими завданнями.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень