Терезам – повернення колишньої любові, Стрільцям – нова робота: гороскоп на 18 березня

ОВНИ

Будь-яка невдача обов’язково повернеться вам успіхом. Причому, вже найближчим часом. А компенсація буде у кілька разів перевищувати негатив, тому готуйтеся до кращого.

ТЕЛЬЦІ

Це ваш день. Ви можете отримати усе, що забажаєте, якщо тільки натякнете. Люди вас розумітимуть з пів слова й матимуть велике бажання вам догодити.

БЛИЗНЮКИ

Вам знадобиться підтримка близьких людей. Можливо, на роботі виникне напружена обстановка, але рідні швидко вас розрадять.

РАКИ

Цього дня можете планувати свої особисті справи, оскільки у вас буде не надто велика завантаженість по роботі.

ЛЕВИ

Не варто вірити тим людям, які будуть давати серйозні обіцянки дуже легко. Також не перебільшуйте свої образи у відносинах з коханою людиною, бо невдоволення може перерости у затяжний конфлікт.

ДІВИ

Для зміцнення своїх позицій вам не завадить швиденько впровадити свіжу ідею. Цього дня у вас є всі шанси придумати щось оригінальне.

ТЕРЕЗИ

Очікуйте змін в особистому житті. Є шанс, що давні почуття спалахнуть з новою силою. Ви зможете повернути минуле, але добре подумайте чи варто це робити.

СКОРПІОНИ

Вам потрібно продумати свої плани на майбутнє. Вас цього дня захопить ностальгія і вам захочеться у минуле. Для того, щоб побороти цей стан – думайте виключно про майбутнє.

СТРІЛЬЦІ

Вам може надійти пропозиція про роботу. І не одна. Не поспішайте хапатися за всі, обирайте розважливо.

КОЗЕРОГИ

Зорі радять придивитися до своєї половинки. Якщо ви будете краще слухати кохану людину, то дізнаєтеся про неї й ваші відносини багато нового та несподіваного.  

ВОДОЛІЇ

Зараз не варто кидати старі робочі справи. Докладіть зусиль, щоб усе закінчити. Тільки після цього нові проекти стануть дійсно успішними.

РИБИ

Ви отримаєте важливу інформацію, яку потрібно добре проаналізувати. Нові дані можуть змінити курс, намічений на все ваше подальше життя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень