Овнам – вигідна угода, Терезам – життєві зміни: гороскоп на 24 березня

ОВНИ

Вам пощастить укласти вигідну довгострокову угоду. Але потрібно контролювати кожне своє слово, щоб не відлякати потенційних партнерів.

ТЕЛЬЦІ

Працюючи в команді ви набагато швидше досягнете позитивного результату. Людина, з якою ви маєте конфлікт, сама зробить крок назустріч. Відмовляти не варто, оскільки є великий шанс, що ця особа зробила потрібні висновки й справді дорожить вами.

БЛИЗНЮКИ

Будьте обережними з обіцянками. І своїми, і чужими. Хтось може обвести вас навколо пальця або, як мінімум, дати вам марну надію.

РАКИ

Вам потрібно уникати будь-якого ризику, бо це може поставити під загрозу те, що ви особливо цінуєте. Сконцентруйтеся на тому, щоб закінчити розпочаті справи.

ЛЕВИ

Вас чекає продуктивний день у плані роботи. І це принесе вам справжнє задоволення. Відкриються нові перспективи, які вас порадують.

ДІВИ

Не бійтеся відповідальності. Зараз вирішується ваша доля і потрібно приймати рішення. Якщо спасуєте, то можете втратити те, чого досягли.

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно бути більш гнучкими й намагатися не драматизувати. Не сприймайте те, що відбувається у негативному світлі, оскільки саме зараз можуть статися події, які змінять хід вашого життя. Як професійного, так і особистого.

СКОРПІОНИ

Скільки б ви не відкладали вирішення давніх справ, вони однаково вас наздоженуть. Причому, у момент, коли ви будете найменше цього очікувати.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня вам не можна сидіти без діла - потрібно діяти. У вас хороші аналітичні здібності і ви зможете прорахувати ситуацію.

КОЗЕРОГИ

Навіть не намагайтеся переконати в чомусь тих людей, які неготові до вас прислухатися. Однаково ви не досягнете бажаного, а сил і емоцій витратите чимало. Зосередьтеся на тих людях, для яких ви важливі.

ВОДОЛІЇ

Ви не можете впливати на усе, що відбувається у вашому житті. Але й не варто аж дуже перейматися через це. Дуже скоро ви зможете переламати хід подій.

РИБИ

Ви зможете знайти заняття, яке стане трампліном для розвитку ваших талантів і вроджених здібностей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень