Ракам – прощання з боргами, Левам – нове кохання: гороскоп на 31 березня

ОВНИ

Чекайте вигідних пропозицій. Вони стосуватимуться роботи. Можливо, вам запропонують змінити сферу діяльності.  

ТЕЛЬЦІ

Не варто братися за складні та важкі справи. Також не поспішайте брати на себе зобов'язання і давати обіцянки. Проведіть день спокійно і дозвольте собі робити те, що вам подобається.

БЛИЗНЮКИ

Вам пощастить втілити свої плани. Але тільки з допомогою близької людини.

РАКИ

Зробіть усе можливе, щоб віддати старі борги. Тим більше, що невдовзі вас чекають фінансові надходження. Також розраховуйте на приємні зрушення у справах. Великого прориву не буде, але й ці зміни вас потішать.

ЛЕВИ

Чекайте змін в особистому житті. Якщо ви вільні, то можете розраховувати, що скоро у вашій душі спалахне нове почуття.

ДІВИ

Ви будете сумніватися в усьому, що робите, думаєте і вирішуєте. Це не так вже й погано. Навпаки, ви зможете відсіяти все те, що не є важливим і перспективним.

ТЕРЕЗИ

Вам буде нудно й захочеться пригод, а тому ви ризикуєте вплутатися у сумнівну авантюру. Намагайтеся розважити себе менш ризикованим способом.

СКОРПІОНИ

Не переоцінюйтн свої можливості і не беріть на себе занадто багато відповідальності. Не варто намагатися отримати все й одразу - йдіть маленькими кроками, тоді швидше дійдете до успіху.

СТРІЛЬЦІ

День сприяє підписанню угод, тому не варто хвилюватися. Також ви отримаєте цінну інформацію, яка зіграє вам на руку.

КОЗЕРОГИ

Ви швидко знайдете відповіді на питання, які вас турбуватимуть цього дня. Деякі проблеми вирішаться навіть без вашого втручання.

ВОДОЛІЇ

Цей день буде наповнений подіями, у яких вам обов’язково потрібно взяти участь. Це незабаром вигідно позначиться на вашій роботі.

РИБИ

Займіться побутовими справами, поки є час. Дуже скоро у вашому житті з’явиться робота, яка потребуватиме вашої посиленої уваги.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень