Левам – найромантичніше зізнання, Ракам – збільшення доходів: гороскоп на 7 квітня

І дещо цікаве для Риб

ОВНИ

Вам потрібно уважно стежити за тим, що відбувається навколо. Якась новина може стати надзвичайно важливою для вас.

ТЕЛЬЦІ

Будьте максимально зібраними та організованими. Не втрачайте шанс взятися за важливі справи. Ловіть усі виклики долі.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня краще ні з ким не сперечатися. Тримайте свою думку при собі, якщо хочете домогтися успіху. Ваш язик буде вашим ворогом, тому стежте за кожним своїм словом.

РАКИ

Ви будете дуже успішними в роботі, що призведе до збільшення доходу. Але в той же час є велика ймовірність конфлікту з близькою людиною. І саме через роботу.

ЛЕВИ

Можете зі спокійною душею розслабитися. Проведіть день з коханою людиною, поговоріть відверто. Не виключено, що ви почуєте найромантичніше освідчення у своєму житті.

ДІВИ

Не варто займатися важливими справами - вони не матимуть успіху і принесуть моральну втому. А ось в особистому житті вас буде супроводжувати удача.

ТЕРЕЗИ

Дотримуйтеся головного правила - жодних конфліктів і навіть суперечок. Сварка може призвести до великих проблем у роботі.

СКОРПІОНИ

Навіть якщо ви на 100% впевнені у правильності вашого сприйняття ситуації, це не означає, що всі мають поділяти вашу думку. Вчіться поважати точку зору інших людей.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня вам доведеться трохи попереживати, але це будуть приємні хвилювання. Найімовірніше, пов’язані з несподіванками в любовних справах.

КОЗЕРОГИ

Зірки радять вам зайнятися чимось новим. Це піде вам на користь і врівноважить вас. Займіться тим, до чого завжди не доходили руки.

ВОДОЛІЇ

Уникайте будь-якого спілкування з людьми, які вам неприємні. Цього дня вам потрібно зосередитися на собі і своїх бажаннях.

РИБИ

Вам вдасться позбутися сумнівів і розпочати роботу над важливим проєктом. Ви по-іншому подивитеся на звичні речі й давніх знайомих.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень