Серйозний конфлікт — Близнюкам, романтичне потрясіння — Тельцям: гороскоп на 15 квітня

А Дівам – незабутні враження

ОВНИ

Дозвольте собі розслабитися, ви це точно заслужили. Якщо є можливість, то візьміть вихідний, або хоча б постарайтеся закінчити роботу трохи раніше, ніж зазвичай. Це піде вам на користь.

ТЕЛЬЦІ

Ви можете пережити сильне романтичне потрясіння, яке надихне вас на високі вчинки та звершення. Вам навіть захочеться кардинально змінити імідж. Дійте - зміни стануть для вас ще одним джерелом енергії.

БЛИЗНЮКИ

Ви можете потрапити у конфліктну ситуацію. Буде багато найрізноманітніших провокацій, тому пильнуйте. Якщо ж не вдасться уникнути сварки, то тримайте себе в руках, інакше це може перерости у скандал.

РАКИ

Зараз краще не займатися важливими робочими справами. Це не буде спроба відпочити або полінуватися - вам рекомендовано відкласти такі завдання, щоб не наробити помилок.

ЛЕВИ

Ви можете сміливо розпочинати переговори. Навіть якщо ваші співрозмовники з самого початку не налаштовані вас слухати, ви зможете швидко їх переконати. Але не варто розслаблятися, бо хід подій може різко змінитися.

ДІВИ

Цей день подарує вам незабутні враження. Пориньте у вир приємних емоцій і просто отримуйте задоволення від усього, що відбувається.

ТЕРЕЗИ

Ви зможете досягти своєї мети, якщо будете акуратними і дипломатичними. Але занадто поступатися теж не варто - відстоюйте свою позицію стримано, але впевнено.

СКОРПІОНИ

Угоди, укладені цього дня, найімовірніше будуть успішними. А ось в особистих справах можливі непорозуміння. Не дивуйтеся, якщо виявиться, що ваші близькі щось від вас приховують.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня можливі премії або й підвищення. Також вам буде легко спілкуватися з людьми, адже весь негатив ви вже встигли виплеснути. Це допоможе балансувати і знаходити правильні рішення у різних ситуаціях.

КОЗЕРОГИ

Ви будете шукати нові життєві орієнтири. Ви або невдоволені собою, або заздрите успіху інших. Зараз не можна поводитися надто різко, а все, що ви плануєте, ви маєте втілювати в життя розмірено і плавно.

ВОДОЛІЇ

Вам доведеться відмовитися від якихось цікавих занять, щоб закінчити рутинні справи. Намагайтеся зробити все якісно, щоб нічого не довелося перероблювати.

РИБИ

Не бійтеся проявити ініціативу. Особливо, якщо справді зацікавлені у чомусь. Чи у комусь. Також не соромтеся прямо говорити людям про свої наміри.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень