Овнам – підказки долі, Терезам – впертість: гороскоп на 4 квітня

ОВНИ

Ви зможете вирішити давню проблему, яку вважали безнадійною. Просто відпустіть ситуацію і рішення прийде саме. Також звертайте увагу на дрібниці – у такий спосіб Всесвіт даватиме вам підказки.

ТЕЛЬЦІ

Займіться чимось приємним. Вам потрібно відволіктися від роботи та тяжких думок. Хороший фільм – це саме те, що вам треба цього дня.

БЛИЗНЮКИ

Вам потрібно боротися зі своєю підозрілістю. Цього дня ви можете роздути з мухи слона, чим скривдите близьких і спровокуєте конфлікт. Миритися доведеться довго…

РАКИ

Вас чекає несподіване фінансове надходження. Можливо, хтось поверне вам борг, про який ви вже й забули.

ЛЕВИ

Вам можна сміливо братися за будь-які справи. Але не забудьте залучити до цього процесу своїх коханих, оскільки спільна діяльність згуртує вас і зміцнить стосунки.

ДІВИ

Мисліть тверезо. Цього дня вам доведеться приймати рішення, яке вплине на все ваше подальше життя. Зараз емоції потрібно вимкнути й аналізувати усі варіанти.

ТЕРЕЗИ

Ви будете з шаленим ентузіазмом відстоювати свою позицію та вперто доводити правоту. Це мало б роздратувати інших, але ні – вони будуть зачаровані вашою здатністю проявляти характер.

СКОРПІОНИ

Займіться своїми внутрішніми переживаннями. Можливо, ваші почуття змінилися. Подумайте про це.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня буде правильним відстоювати свою думку, але не варто йти на прямий конфлікт. Продумайте свої плани на майбутнє. Це важливо, бо невдовзі у вас з'явиться шанс їх реалізувати.

КОЗЕРОГИ

Хтось вам небайдужий потребує вашої допомоги. Відкладіть усе й приділіть час цій людині.

ВОДОЛІЇ

Задумайтесь над тим, у якій сфері свого життя ви відчуваєте напругу. Над цим потрібно серйозно попрацювати цього дня, бо зараз є можливість все змінити на краще.

РИБИ

Вам доведеться контактувати з не дуже приємними людьми, але саме вони стануть причиною покращення вашого життя. У стосунках з коханою людиною час повернути романтику.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень