Ракам – покращення стосунків з керівництвом, Терезам – неймовірна енергія: гороскоп на 27 березня

Рубрика «Астролябія»

ОВНИ

Уникайте спілкування з людьми, які, як ви відчуваєте, намагаються втягнути вас у сумнівні операції. Цього дня уникайте будь-яких ризикованих справ.

ТЕЛЬЦІ

Саме час зайнятися своїми відносинами, своїми почуттями та своїм внутрішнім світом. Немає сенсу витрачати багато сил і нервів на робочі питання, оскільки сфера кар'єри зараз перебуває на паузі. Краще попрацюйте над зміцненням найціннішого, що у вашому житті.

БЛИЗНЮКИ

Вам відкриється нове знання, яке дозволить зрозуміти у якому напрямку слід розвивати свою кар'єру. Поміркуйте над тим, як ваші вміння можуть допомогти покращити фінансову ситуацію.

РАКИ

Зорі радять щиро поговорити зі своїм керівником. Саме зараз ви зможете налагодити відносини, що згодом позитивно позначиться на вашій кар'єрі.

ЛЕВИ

Не варто вихвалятися своїми здобутками. Особливо цього дня. Що б не відбулося, не поспішайте ділитися новинами навіть з близькими людьми. Вам можуть позаздрити, а це зіпсує усі справи.

ДІВИ

Вам загрожує великий конфлікт із близькою людиною, якій не вистачає уваги. Щоб уникнути сварки, почніть день з доброго слова та турботи.

ТЕРЕЗИ

Ви будете такими енергійними, що це передасться й іншим. Цей день буде продуктивним – ви зможете вирішити вдвічі більше справ, ніж планували.

СКОРПІОНИ

Цього дня можуть виникнути суперечки і з колегами, і з домашніми, бо вам дуже хочеться випустити пар. Зумійте стриматися.

СТРІЛЬЦІ

Будьте максимально уважними - ви можете зробити помилку. Але якщо швидко зреагуєте, то виправите її раніше, ніж вона позначиться на ваших справах.

КОЗЕРОГИ

Вам у жодному разі не варто ризикувати, з'ясовувати стосунки та вступати у чужі суперечки. Це день активних дій, який може принести додаткові перспективи.

ВОДОЛІЇ

Уважно придивляйтеся до нових знайомих. Їм не варто довіряти. Також не довіряйте почуттям, які виникнуть цього дня, бо вони будуть хибними.

РИБИ

Вас чекає прекрасний день, коли ви можете почати нові відносини, знайти свою другу половинку, досягти професійних успіхів і навіть помиритися з давніми недругами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень