Тельцям – премія, Козерогам - популярність: гороскоп на 13 квітня

І легкий день для Риб

ОВНИ

Вас можуть порадувати і здивувати подарунком. У коханні вам потрібно продемонструвати вірність, а не викликати ревнощі в обранця.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете стриманими та лаконічними. Причиною цього може стати велике навантаження. Але керівництво оцінить вашу працю і, найімовірніше, вас чекає премія.

БЛИЗНЮКИ

Ви будете приємно здивовані подіями цього дня. Можливе возз’єднання з партнером або початок дуже красивого роману. Фінансові справи також матимуть успішне рішення.

РАКИ

Цього дня ви будете дуже щедрими. Можливо, ви витратите велику суму на подарунок для когось. В особистому житті рекомендується помірність.

ЛЕВИ

Вас збентежить чийсь вчинок. Це може бути прояв зневаги, або навпаки, підозріла душевність. В цілому день підходить для активної роботи.

ДІВИ

Будьте обережними, спілкуючись у Інтернеті. Особливо, з малознайомими людьми. Якесь ваше необережне висловлювання можуть використати проти вас.

ТЕРЕЗИ

Ви можете відчути байдужість з боку партнера. Не нагнітайте і просто запитайте про те, що вас непокоїть. Не дозволяйте песимізму зіпсувати ваш день.

СКОРПІОНИ

Не намагайтеся розгадати якісь таємниці. Це невдячний процесс і ви лише витратите свій час. Зараз краще зосередитися на роботі, домашніх справах і захопленнях

СТРІЛЬЦІ

Ваша довірливість може призвести до проблем. Будьте обережними при підписанні угод. Також не варто ділитися важливими подіями з колегами.

КОЗЕРОГИ

Ви справите на когось незабутнє враження. Йдеться про осіб протилежної статі. Через таку вашу популярність щось може піти не так у професійних справах. Тому, будьте мудрими і правильно розставляйте пріоритети.

ВОДОЛІЇ

Вашим головним завданням буде боротьба за чистоту: і вдома, і на робочому місці, і в думках. Як тільки ви позбудетеся зайвого, то одразу ж відчуєте неабияке полегшення.

РИБИ

День має пройти легко. Щоб зміцнити цей прогноз, стежте за своїм настроєм і уникайте гніву та роздратування. При бажанні, ви можете здобути перемогу і в особистих справах, і на роботі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень