Ракам — нова робота, Терезам — пропозиція руки і серця: гороскоп на 3 квітня

ОВНИ

Зведіть усі свої контакти до мінімуму. Навіть віртуальні. Цього дня люди намагатимуться скинути на вас свої проблеми, а вам це непотрібно – у вас і своїх питань вистачає.

ТЕЛЬЦІ

Відкладіть ті справи, які потрібно вирішувати терміново, щоб не зробити помилку. Ще раз обдумайте ситуацію, проаналізуйте її ретельно, а вже потім переходьте до дій.

БЛИЗНЮКИ

Тримайте себе у руках і не давайте усім підряд обіцянки. У вас буде піднесений настрій і вам захочеться порадувати всіх навколо. Але ви не зможете стримати своє слово, а це призведе до образ.

РАКИ

Цього дня вам краще зайнятися підвищенням своєї кваліфікації та розвивати власні вміння та здібності, виходячи за межі своєї сфери діяльності. Незабаром вам все це стане в нагоді на новому місці роботи.

ЛЕВИ

Ваш керівник доручить вам дуже важливе завдання. Не соромтеся попросити про допомогу, бо самотужки вам буде важко впоратися. Успішне виконання цієї роботи може суттєво покращити ваше фінансове становище.

ДІВИ

Стежте за тим, що ви говорите. Ви володієте ораторським талантом і часто цим користуєтеся. Але якщо будете допускати у своїй промові неточності, то можуть виникнути проблеми.

ТЕРЕЗИ

Незабаром ви можете змінити сімейний статус. Ваш партнер зрозуміє, що ви – мрія його життя, тому готуйтеся до пропозиції.

СКОРПІОНИ

Будьте креативними, якщо хочете полонити серце людини, яка вам подобається. Збивуйте свого партнера. Його реакція визначить хід розвитку ваших стосунків.

СТРІЛЬЦІ

Вас чекає дуже хороший день. Вам зроблять вигідну ділову пропозицію. Сміливо беріться за все нове.

КОЗЕРОГИ

Зірки радять вам брати на себе тільки ту роботу, яку ви можете виконати особисто, без допомоги. Інші люди можуть випадково зіпсувати справу, тому розраховуйте лише на себе.

ВОДОЛІЇ

У вас може виникнути конфлікт із рідними через вашого обранця. Спробуйте без зайвих емоцій пояснити, що це ваш вибір і ваше життя.

РИБИ

Можете очікувати позитивних змін в особистому житті. Стосунки вийдуть на новий рівень і дуже скоро ви зрозумієте, що саме слід робити, аби стати щасливим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень