Ракам – лінощі, Рибам – відверта розмова: гороскоп на 12 квітня

А Водолії можуть збрехати

ОВНИ

Не уникайте своїх обов'язків. Звичайно, вам хочеться займатися чимось веселим і цікавим, але звичні справи самі себе не зроблять.

ТЕЛЬЦІ

Вам багато хто заздрить, і не без причини. Ви стали впевненими в собі, ви добре виглядаєте і домагаєтеся успіхів на роботі. Це викликає злість у недоброзичливців. Пильнуйте, бо вони намагаються нашкодити вам.

БЛИЗНЮКИ

Нехай зараз ви й не на піку своїх можливостей, але зовсім скоро ситуація кардинально зміниться. Якщо, звісно, ви докладете для цього зусиль.

РАКИ

Лежати весь день на дивані, звичайно, приємно, але у вас є певні домашні обов’язки. Не лінуйтеся довго, бо це може ввійти у звичку.

ЛЕВИ

Не будьте до себе надто критичними. Ви добре виконуєте свою роботу, тому не переймайтеся. Особливо, в неділю. Краще добре відпочиньте, щоб з новими силами увійти в новий робочий тиждень.

ДІВИ

Приділіть час рідним. Вам просто необхідне перезавантаження в колі сім'ї. Близькі зможуть розвеселити вас і відвернути від проблем.

ТЕРЕЗИ

Вас чекає кілька цікавих і складних справ. Вам точно не буде нудно, але це може трохи вас рознервувати. Заспокойтесь – так ви швидше з усім впораєтеся.

СКОРПІОНИ

Не порпайтеся у минулому, бо можете самі себе збити з пантелику. З’являться сумніви та ностальгія, а вам зараз треба зосередитися на майбутньому.

СТРІЛЬЦІ

Вам буде важко довести щось до пуття цього дня. Так буває через сильний вплив негативних вібрацій, тому вам потрібно розслабитися і дозволити своєму розуму насититися позитивною енергією.

КОЗЕРОГИ

Не порівнюйте себе ні з ким, бо це тільки посилить вашу невпевненість. Краще попрацюйте над самооцінкою.

ВОДОЛІЇ

Ваш обман можуть легко викрити. Навіть якщо ви збрехали про щось незначне, люди дізнаються правду і втратять до вас довіру. Краще розкажіть про все самі, поки не попалися на гарячому.

РИБИ

Не дозволяйте собі сумніватися у комусь. Тим більше, що день підходить для відвертих розмов і з’ясування стосунків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень