Біла смуга – Тельцям, зміна оточення – Козерогам: гороскоп на 22 квітня

А Діви повинні бути наполегливими

ОВНИ

Ви будете не зовсім готовими до нових обсягів роботи. Вам доведеться добряче попрацювати, але результат однозначно буде вартий затрачених зусиль. Ви отримаєте не тільки цінний досвід, а й несподіваний прибуток.

ТЕЛЬЦІ

Вам нарешті по-справжньому усміхається удача. Налаштуйтеся на позитивну хвилю та нові великі звершення. Біла смуга тільки починається, тому просто насолоджуйтеся.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня не варто братися за серйозні починання. Нові завдання зараз будуть даватися з великими труднощами і, швидше за все, завершуватися провалом. Краще рухайтеся до змін поступово, обмірковуючи кожен свій крок.

РАКИ

Не проявляйте зайву завзятість, це може спровокувати конфлікти як на роботі, так і вдома. Вам зараз здається, що вас оточують зовсім нерозумні люди, однак проблема в вас самих. Покопайтеся в собі.

ЛЕВИ

Робочий день буде спокійним і вам вдасться зайнятися своїми справами, до яких у вільний час не доходять руки. Не лякайтеся, якщо помітите в собі якісь зміни - вони на краще.

ДІВИ

Мета буде вислизати від вас, але вам не можна здаватися. Це перевірка вашої наполегливості, яку можна пройти, тільки докладаючи ще більше зусиль. Не дозволяйте нічому і нікому вами керувати.

ТЕРЕЗИ

День не буде легким. Готуйтеся вирішувати непрості завдання і згладжувати конфліктні ситуації.

СКОРПІОНИ

Не відмовляйтеся від раніше запланованих справ, навіть якщо все буде йти не так, як ви задумали. Намагайтеся обіграти ситуацію, включайте фантазію і придумуйте нові способи досягнення бажаного.

СТРІЛЬЦІ

Ви зможете легко обійти конкурентів, якщо будете наполегливо працювати. Не дозволяйте собі відмовлятися від якихось справ тільки через звичайну лінь. Зараз вам потрібно проявити характер.  

КОЗЕРОГИ

Якщо хочете втілити свою амбітну мрію в реальність, то вам варто змінити своє оточення. Люди, з якими ви спілкуєтеся, затягують вам в минуле й не дозволяють розвиватися.

ВОДОЛІЇ

Хороший день для вирішення матеріальних питань. Не нервуйте через дрібниці і більше рухайтеся.

РИБИ

Цього дня було б добре завершити старі проекти. Якщо відчуваєте в собі достатньо сил, постарайтеся закінчити якомога більше раніше запланованих справ. Це морально вас розвантажить і допоможе відкритися для нових ідей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень