Овнам – здійснення бажань, Дівам – професійні успіхи: гороскоп на 11 квітня

І роман для Козерогів

ОВНИ

Ви зможете реалізувати чимало своїх бажань. Стежте за своїми думками, бо вони вже цього дня можуть стати реальністю.

ТЕЛЬЦІ

Вам потрібно зосередитися на своїх глобальних цілях і визначитися зі шляхами їх досягнення. Сварок і конфліктів краще уникати, бо наслідки ви будете відчувати ще дуже довго. Наберіться терпіння і постарайтеся згладжувати гострі кути.

БЛИЗНЮКИ

Вам вдасться закінчити справи, які довгий час були відкритими. Це підвищить вашу самооцінку і зміцнить ваше становище на роботі.

РАКИ

Будьте максимально раціональними. Можуть виникнути дрібні неприємності, тому вам потрібно бути зібраними. Також вам доведеться визначитися з любовними справами.

ЛЕВИ

Вас чекає кілька приємних розмов зі старими знайомими, які надихнуть вас новими ідеями. День підходить для того, щоб позбутися шкідливих звичок.

ДІВИ

Хоч день і вихідний, але вам пощастить успішно завершити важливе завдання по роботі, яке стане причиною для вашого підвищення.

ТЕРЕЗИ

Ви почуєте на свою адресу не найкращі слова. Вас можуть розкритикувати, але не поспішайте ображатися. Прислухайтеся і виправтесь – вам це точно не зашкодить.

СКОРПІОНИ

Ваша голова буде зайнята особистими проблемами. Замість того, щоб просто прокручувати негаразди в голові, краще подумайте над тим, як іх вирішити.

СТРІЛЬЦІ

Як би ви не довіряли комусь, намагайтеся не розповідати свої таємниці. Людина може проговоритися абсолютно випадково.

КОЗЕРОГИ

У вашому оточенні з'явиться людина, з якою може закрутитися запаморочливий роман. Особливо обережними потрібно бути одруженим Козерогам, оскільки спокуса буде надто великою.

ВОДОЛІЇ

Вас чекає один з кращих днів у житті. Близька людина зробить щось, що стане для вас віддушиною на багато років вперед.

РИБИ

Не поспішайте, навіть якщо здається, що терміни для вирішення якихось справ завершуються. Краще діяти повільніше, але з першого разу, ніж потім усе переробляти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень