Корисне з приємним – Дівам, мовчання – Овнам: гороскоп на 2 травня

А Раки працюватимуть у суботу

ОВНИ

Зараз вам потрібно бути стриманими й небагатослівними. Постарайтеся не реагувати на чужі слова і зберігати спокій. Ваша надмірна емоційність може негативно позначитися на ваших взаєминах з близькими людьми.

ТЕЛЬЦІ

Розслабтеся й добре відпочиньте. Останнім часом ви багато працюєте, тому спробуйте віддати частину обов'язків своїм колегам. Але це – вже з понеділка, а поки – відпочивайте.

БЛИЗНЮКИ

Ви приділяєте занадто багато уваги своєму оточенню, але не отримуєте належної віддачі. Припиніть це робити і подбайте про себе.

РАКИ

Попри вихідний вам потрібно повністю зануритися у роботу. У будні ви витрачаєте дуже багато часу на непотрібні заняття, тому підтягувати хвости доведеться у суботу. На майбутнє постарайтеся правильно планувати свій час.

ЛЕВИ

Зірки рекомендують критично ставитися до своїх можливостей та тверезо оцінювати реальність. Існує ризик непотрібних витрат, а ввечері можлива сварка з домашніми.

ДІВИ

Ваші емоції будуть коливатися десь між «треба» і «хочу». З одного боку, потрібно вирішувати справи, а з іншого – вам захочеться відволіктися й зайнятися чимось цікавим. Щоб не мучитися у сумнівах, вам варто знайти таке заняття, у якому корисне поєднується з приємним.

ТЕРЕЗИ

Вас чекає неймовірний успіх цього дня. Правильні рішення призведуть до фінансової винагороди.

СКОРПІОНИ

Присвятіть цей день собі. Поспіть до обіду, подивіться гарний фільм чи приготуйте щось смачне. Головне – не дайте собі сумувати й не думайте про проблеми.

СТРІЛЬЦІ

Ви можете дізнатися незвичайну і шокуючу новину. Будьте готовими до сміливих вчинків, які вплинуть на ваше життя.

КОЗЕРОГИ

Проблеми, з якими ви стикаєтеся останнім часом, не дають вам рухатися далі. Тому потрібно зважитися на серйозний крок. Пам'ятайте, вихід є з будь-якої ситуації.

ВОДОЛІЇ

Дайте собі трохи більше свободи - вам необхідно розслабитися, оскільки ви відчуваєте напругу. Не думайте цього дня про те, що буде потім, а спробуйте жити зараз.

РИБИ

Вам необхідна підтримка доброго друга, а йому - розмова з вами. Сплануйте день так, щоб ви обоє були задоволені.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень