Все золото – Тельцям, впертість – Терезам: гороскоп на 28 квітня

А Близнюки подолають свої страхи

ОВНИ

Цього дня не можна діяти спонтанно або необдумано. Якщо відчуваєте, що назріває конфлікт, то постарайтеся не виявитися в епіцентрі подій. Це гарний час для відновлення давніх зв'язків.

ТЕЛЬЦІ

Все, за що ви візьметеся цього дня, стане справжнім золотом. Будь-які питання вирішаться на вашу користь - вам навіть не доведеться докладати зусиль.

БЛИЗНЮКИ

Починається сприятливий період для подолання внутрішніх конфліктів. Ви можете побачити власні бажання і цілі, відмовитися від давніх страхів і вирішити помилки, які заважають рухатися вперед. 

РАКИ

Зараз вам можна ухвалювати доленосні рішення. Дійте сміливіше і вірте в успіх. Це прекрасний період для самотніх людей, які шукають любов – є ймовірність зустріти свою другу половинку.

ЛЕВИ

Вам потрібно бити привітнішим з коханою людиною. Також варто проявити більше фантазії, плануючи ваше дозвілля. У фінансовій сфері бажано дотримуватися принципів розумної економії.

ДІВИ

Не беріться за нові справи, постарайтеся завершити старі. По можливості, не давайте обіцянок, не беріть на себе зобов'язань і не довіряйте тому, що вам говорять. 

ТЕРЕЗИ

Цього дня прокинеться ваша впертість. Це не сподобається вашому оточенню, тому може спалахнути конфлікт. Трохи поступливості з вашого боку змінить ситуацію. 

СКОРПІОНИ

День буде наповнений різними спокусами, тому потрібно чітко розуміти, що ви можете собі дозволити, а що ні. І відмовтеся від спілкування з людьми, які викликають роздратування.

СТРІЛЬЦІ

День може подарувати нові цікаві перспективи, особливо у роботі. Для цього потрібно проявити не тільки бажання, але й хватку. Якщо будете зволікати з прийняттям рішення або розслабитеся, то впустите свій шанс.

КОЗЕРОГИ

Зараз вдалий період для професійної діяльності. Тому, якщо ви розраховуєте на підвищення або збільшення зарплати, то сміливо вирушайте до керівництва. 

ВОДОЛІЇ

Ви як натягнута струна і реагуєте на все дуже гостро. Потрібно бути особливо обережними у спілкування з новими знайомими. Над вами висить небезпека обману, причому дуже вправного. 

РИБИ

День може виявитися напруженим. Але все, що ви задумали, вам вдасться реалізувати. У любовній сфері пануватиме гармонія. Самотніх представників знака може очікувати нове приємне знайомство.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень