Підвищення - Скорпіонам, гордість за себе - Ракам: гороскоп на 19 квітня

А Овнам – корисне знайомство

ОВНИ

Вам треба навчитися чекати. Ви зможете отримати те, чого хочете, але зараз не час діяти. Вас чекає знайомство з впливовою людиною по роботі. Саме ця особа допоможе у реалізації задуманого.

ТЕЛЬЦІ

У вас є шанс змінити своє життя. Головне, щоб ви помічали різні знаки долі. Цього дня ви можете змінити навіть свій соціальний статус.

БЛИЗНЮКИ

Це буде найбільш невдалий день тижня. Не реагуйте занадто гостро навіть на важливі події. І пам'ятаєте, що після перелому і різкого спаду обов'язково йде стрімкий підйом.

РАКИ

Вам вдасться реалізувати свої плани, але доведеться проявити креативність і використовувати творчий підхід. У підсумку ви будете задоволені не лише результатом своєї роботи, але й самим собою.

ЛЕВИ

Ви будете легко піддаватися сумнівам. Це негативно позначиться на справах, бо сьогодні потрібно буде вирішувати важливі питання. А ось для любові день чудовий, адже людина, яка давно вам подобається, відповість вам взаємністю.

ДІВИ

Зорі радять ні з ким не сперечатися. Зараз не час для самоствердження. Мовчки зробіть те, про що вас просять, а про себе заявите пізніше.

ТЕРЕЗИ

Ви, мов великий магніт, будете притягувати удачу. Варто лише подумати про щось – і це відбудеться. В рамках розумного, звичайно.

СКОРПІОНИ

Невдовзі вас чекає раптове підвищення, яке стане стартом стрімкого кар'єрного злету. Але і зобов'язань у вас буде значно більше.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня ви зможете розслабитися. Не найсвітліша смуга у вашому житті нарешті закінчується.

КОЗЕРОГИ

Ви можете отримати неприємні новини про ваші фінансові справи. Не поспішайте з висновками - перевірте достовірність інформації.

ВОДОЛІЇ

Цього дня поруч з вами може з'явитися людина, яка різко змінить ваше життя. Добре подумайте, чи потрібні вам такі зміни.

РИБИ

Вдалий час, щоб налагоджувати робочі контакти. Незабаром вам знадобиться підтримка у новій справі, а тому не зайвим буде зміцнити наявні зв'язки та зав’язати нові.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень