Більше сексу – Козерогам, менше грошей – Ракам: гороскоп на 8 травня

А у Близнюків розпочнеться нове життя

ОВНИ

Вам потрібно розумно розподілити сили, щоб довести розпочату справу до кінця. Сприятливий день для пошуку нових джерел заробітку. Також у вас буде шанс виправити деякі помилки в особистому житті.

ТЕЛЬЦІ

Несподівані обставини змусять вас працювати понаднормово і навіть займатися абсолютно незнайомою справою. Остаточний результат цієї діяльності буде залежати лише від вашої здатності швидко реагувати на зміни. У другій половині дня ймовірні невеликі фінансові надходження.

БЛИЗНЮКИ

Починається новий етап життя. Постарайтеся завершити важливі справи і вирішити давні суперечки, щоб зосередитися виключно на нових завданнях.

РАКИ

Цього дня можливі непередбачені витрати. Крім того, обіцяну фінансову винагороду ви зараз не отримаєте. У той же час у вас є можливість добре зарекомендувати себе, проявивши  свої таланти та розумові здібності.

ЛЕВИ

Вдалий для ділових справ день. Якщо вам запропонують великий контракт, то погоджуйтеся. Однак не чекайте негайних результатів, бо рішення затягнеться, але буде для вас дуже вигідним.

ДІВИ

Цього дня вам доведеться поборотися за те, що є дуже важливим для вас. Від вас потрібні рішучість, впевненість і вміння утриматися від непотрібних суперечок.

ТЕРЕЗИ

Будьте обережні – вам буде важко втримати емоції. Цього дня може відбутися щось, що повністю виб’є вас із колії. Будьте готовими до такого повороту й намагайтеся реагувати на всі події спокійно.

СКОРПІОНИ

Вами спробують маніпулювати. Причому, це буде хтось із вашого близького оточення. Не дозвольте нав’язати вам відчуття провини.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня з вами будуть ділитися таємницями навіть малознайомі люди. Вони бачать, що ви здатні зрозуміти їхні проблеми. Емпатія – це добре, якщо не забувати й про власні потреби.

КОЗЕРОГИ

Почуття обов'язку та власної гідності мають стати головними цього дня. Можливе зростання сексуального потенціалу і це відчутно полегшить спілкування з особами протилежної статі.

ВОДОЛІЇ

Цей день перевірить вас на твердість, послідовність і ділову хватку. Але знайте міру в усьому, не допускаючи непотрібних суперечок і підвищеного тону в розмові.

РИБИ

Не переоцінюйте свої можливості. Проявіть більше практичності та реалізму, інакше вам не уникнути поразок.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень