Дівам – випробування, Стрільцям – прекрасний день: гороскоп на 9 травня

А Водоліям можна полінуватися

ОВНИ

Вам краще провести час зі своєю сім'єю й насолодитися відпочинком. Ви занадто втомлюєтеся і це негативно впливає на вашу продуктивність.

ТЕЛЬЦІ

Вам потрібно буде зробити важливий, але дуже складний вибір. Якщо ви довіритеся інтуїції, то не помилитеся й отримаєте гарний результат.

БЛИЗНЮКИ

Зорі рекомендують вам більше дбати про здоров'я. Перегляньте свій раціон і хоч трохи займайтеся спортом. А головне – не беріть усе так близько до серця.

РАКИ

Будьте обережними зі своїми бажаннями. Не намагайтеся нікого обдурити і не дайте собі схибити. Також остерігайтеся незнайомців – через них можуть виникнути проблеми.

ЛЕВИ

Цього дня вам вдасться закінчити якусь марудну справу. Зараз ви зможете досягти дуже гарного результату, який допоможе вам у майбутньому.

ДІВИ

День стане для вас випробуванням, якщо ви спробуєте когось у чомусь переконати. А ви спробуєте. Забудьте про інших, забудьте про роботу, розслабтеся і зробіть те, що давно хотіли або планували.

ТЕРЕЗИ

Цього дня вам доведеться визнати свої помилки і поговорити про це з коханою людиною. Ваша впертість не робить вас кращим, а тільки псує усім настрій.

СКОРПІОНИ

Проведіть день на самоті. Зберіться з думками і наведіть порядок в своєму серці. Воно точно підкаже вам, що робити і яким шляхом рухатися далі.

СТРІЛЬЦІ

Вас чекає радісний і насичений приємними подіями день. Один з кращих у травні. Будьте наполегливими й перед вами відкриються всі двері.

КОЗЕРОГИ

Не сваріть себе за помилку. І не опускайте руки. Одна невдача не повинна перекреслити усі ваші плани.

ВОДОЛІЇ

Не плануйте нічого на цей день, просто відпочивайте. Вам буде важко зібратися з думками та приймати навіть прості рішення. Ви непогано попрацювали й можете дозволити собі полінуватися один день.

РИБИ

Ви зможете вирішити проблему, яку постійно відкладали. Також щось зміниться у вашому світогляді і ви отримаєте відповіді на питання, які дуже вас турбували.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень