Скорпіонам – таємні бажання, Ракам – розчарування: гороскоп на 20 травня

А Близнюки згадають минуле

ОВНИ

Тримайте себе у руках. Цей день принесе вам ностальгію, оскільки минуле несподівано нагадає про себе. Не виключено, що на горизонті знову з’явиться ваше колишнє кохання.

ТЕЛЬЦІ

Ви повинні зрозуміти, що за щастя потрібно боротися. Вам треба бути активнішими і проявляти ініціативу. Те ж стосується й професійної сфери. Не бійтеся – дійте!

БЛИЗНЮКИ

Ви зможете виконати будь-які завдання успішно, якщо будете прислухатися до порад колег. Від допомоги теж відмовлятися не варто. Цей день сприятливий для колективної роботи - спільна діяльність зміцнить ваш колектив.

РАКИ

Зорі радять мати справу лише з перевіреними часом людьми. Все нове цього дня стане розчаруванням у майбутньому.

ЛЕВИ

Намагайтеся не надто тиснути на людей, з якими вам доведеться мати справу цього дня. Особливо, у робочих питаннях. Ви, звичайно, можете отримати бажане, але ваш тиск залишить неприємний осад у відносинах

ДІВИ

Вам вдасться зміцнити свій авторитет на роботі. Ймовірно, вам доручать важливу справу, з якою ви впораєтеся просто блискуче.

ТЕРЕЗИ

Не уникайте можливостей, які дасть вам доля. Спочатку вони можуть вас налякати, але в результаті ваше життя може суттєво покращитися.

СКОРПІОНИ

Не бійтеся озвучити свої таємні бажання партнеру. Не бійтеся говорити про почуття. Цей день підходить для одкровень, які стануть новим кроком у стосунках.

СТРІЛЬЦІ

Будьте готові до того, що вам доведеться відстоювати свою точку зору. При цьому, не варто приймати поспішні рішення, оскільки конкуренти не дрімають і ваша помилка буде дорого вам коштувати.

КОЗЕРОГИ

Зорі кажуть, що цей день ви проведете легко і безтурботно. Все буде складатися так, як вам потрібно. З роботою ви впораєтеся раніше, ніж розраховували, а тому зможете провести вечір у своє задоволення.

ВОДОЛІЇ

Намагайтеся триматися ближче до тих людей, з якими у вас хороші стосунки. У іншому випадку, вам можуть зіпсувати настрій на цілий день.

РИБИ

Вас чекає одна з найважливіших бесід у вашому житті. Вона стосуватиметься того, що останнім часом для вас є дуже важливим. Зірки радять бути максимально відвертими.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень