Егоїзм – Дівам, залізна витримка – Стільцям: гороскоп на 13 травня

А Левам знадобиться допомога

ОВНИ

Вас чекає спілкування з новою і цікавою людиною. Не виключено, що вона може бути дуже корисною вам у майбутньому.

ТЕЛЬЦІ

Хороший день. Керівництво відзначить вашу роботу й довірятиме вам серйозніші справи. У любові вам теж щаститиме – ваш партнер буде особливо уважним до вас.

БЛИЗНЮКИ

Перша половина дня позначиться сумнівами та розчаруваннями. Не здавайтеся, уважно прорахуйте кожен крок і дійте за обставинами, не довіряючи порадам.

РАКИ

Вам буде важко зосередитися на роботі, оскільки вас турбуватимуть проблеми особистого характеру. Краще попросити відгул, щоб не погіршити ситуацію ще й на роботі.

ЛЕВИ

Ви зазнаєте краху, якщо спробуєте реалізувати свої плани цього дня самостійно. Заручіться підтримкою спеціалістів і отримаєте прекрасний результат.

ДІВИ

Вам буде байдуже до справ і потреб інших. Ви думатимете виключно про себе й намагатиметесь усіляко собі догодити. Не будьте такими егоїстичними – не відмовляйте, якщо вас попросять про допомогу.

ТЕРЕЗИ

Ви будете успішними, якщо продемонструєте впевненість. На контакт із вами може вийти дуже впливова особа. Намагайтеся менше про це розповідати, бо наживете чимало заздрісників.

СКОРПІОНИ

Робіть, а не розкидайтеся словами. Якщо хочете завоювати авторитет, то потрібно переходити до дій, інакше втратите довіру.

СТРІЛЬЦІ

Ймовірно, вас чекають проблеми у сфері професійної діяльності або непорозуміння в особистому житті. Можливі плітки або критичні зауваження з боку начальства. Зорі радять проявити більше витримки.

КОЗЕРОГИ

Цього дня може виникнути прохолода в любовних справах. Не намагайтеся відразу ж з’ясовувати стосунки – дайте коханій людині час. Та й вам не буде зайвим розібратися зі своїми почуттями.

ВОДОЛІЇ

Ви могли б досягти більшого, якби вірили у свої сили. Не відмовлялися від мрії, навіть не спробувавши. Ваша проблема у вашій самооцінці – попрацюйте над нею.

РИБИ

У вас починається пора матеріального везіння. Найближчим часом фінансова ситуація не змусить вас турбуватися.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень