Гроші – Овнам, новий проєкт – Терезам: гороскоп на 6 травня

А Дівам - товариство впливових людей

ОВНИ

Цього дня підвернеться можливість трохи заробити. Обов’язково скористайтеся нею і такий підробіток стане регулярним. Хай це й не найбільші гроші, але вони точно не будуть зайвими.

ТЕЛЬЦІ

Спробуйте хоча б на день змінити своє рутинне життя, додавши щось приємне. Зробіть собі подарунок або займіться тим, що любите. Оновити потрібно й ваші стосунки, причому – якнайшвидше.

БЛИЗНЮКИ

Є ризик витратити набагато більше грошей, ніж плануєте. Тому, покупки краще робити зі списком. Також потрібно звернути особливу увагу на робочі питання і виконувати їх максимально чітко. Від цього залежатиме ваша ділова репутація.

РАКИ

День буде не таким, як ви розраховуєте. Але це не означає, що щось трапиться, навпаки – вас чекають приємні несподіванки, пов’язані з особистими стосунками. У вас буде нагода перевірити, наскільки ви довіряєте своїй коханій людині.

ЛЕВИ

Будьте обережними у висловлюваннях - ваш гострий язичок ризикує вколоти якусь важливу персону, яка могла б стати вашим покровителем. А зустріч з такою людиною цього дня неминуча.

ДІВИ

Вам потрібно влитися у товариство впливових людей. Саме так ви зможете здійснити свою мрію або знайти забезпеченого партнера. Підготуйтеся, щоб бути у формі.

ТЕРЕЗИ

Вам буде не до нудьги - у ваше життя вихором увірвуться нові турботи, через які доведеться змінити свій розклад дня і навіть тижня. Ймовірно, ви розпочнете роботу над важливим проєктом, який повністю вас захопить.

СКОРПІОНИ

Зірки радять вам відмовитися від будь-яких ділових переговорів, бо позитивного результату вони не дадуть. Крім того, ви будете дещо агресивно налаштованими й можете вплутатися у конфлікт, тому, контролюйте емоції щосекунди.

СТРІЛЬЦІ

У вас цього дня буде надзвичайно м'який настрій, ви хотітимете любові та ніжності й проявлятимете турботу. Варто бути обережними, щоб ніхто не зловживав вами.

КОЗЕРОГИ

Вас чекає розмова з дуже давнім знайомим. Причому дуже плідна, оскільки ця людина запропонує вам вигідну співпрацю.

ВОДОЛІЇ

Вам треба набратися сил, оскільки незабаром вони все вам знадобляться. Не виключено, що ви зміните сферу діяльності й на це доведеться витратити чимало зусиль.

РИБИ

Спробуйте робити те, чим ви раніше ніколи не займалися. У вас можуть відкритися несподівані таланти.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень