Забаганки коханих і професійні успіхи: гороскоп на 5 травня

А ще – відповідальні доручення

ОВНИ

Цього дня вам сподобається на роботі - обстановка у колективі стане більш доброзичливою, а доручення начальства - цікавими. Вдало пройдуть будь-які переговори.

ТЕЛЬЦІ

Триває щасливий період, який внесе свої яскраві корективи практично в усі сфери вашого життя. Ваша думка припаде до смаку керівництву, тому не соромтеся висувати нові пропозиції. Ввечері уникайте з'ясування стосунків з рідними.

БЛИЗНЮКИ

Вам потрібно дуже відповідально поставитися до доручень або прохань. Особливо, якщо вони пов’язані з роботою. Керівник має помітити ваші старання і віддати вам належне. Ви ж, своєю чергою, зверніть увагу на здоров'я і не перевтомлюйтеся. 

РАКИ

Зараз ви можете досягти успіху і в професійних справах, і в любовних. Головне - не пропустити недвозначний натяк, який зробить вам доля. Найімовірніше, цей день розпочнеться з приємних новин, продовжиться великими сюрпризами й закінчиться загальним визнанням. 

ЛЕВИ

Вам у жодному разі не можна розслаблятися, інакше ризикуєте здати позиції на роботі. Настрій можуть зіпсувати забаганки вашої коханої людини. Не сваріться, а спробуйте спокійно пояснити доречність її вимог, бо конфліктом ви нічого не доб’єтеся.

ДІВИ

Запасіться терпінням. Не потрібно поспішати, хоча справ у вас буде сила-силенна. Щоб з усім впоратися - не нехтуйте допомогою людей, які щиро бажають вам добра. 

ТЕРЕЗИ

Цього дня можуть виникнути непередбачені труднощі на роботі. І як тільки вам здасться, що ви близькі до успіху, то одразу ж з’являться перешкоди. Не розчаровуйтеся і не опускайте руки - сприятливий період вже близько.

СКОРПІОНИ

Займіться тим, що дається вам без особливих зусиль, бо зробити щось грандіозне вам все одно не вдасться. Також будьте обережними зі своїми висловлюваннями, щоб згодом це не використали проти вас.

СТРІЛЬЦІ

День буде наповнений приємними подіями. Чекайте вигідних пропозицій, які стосуються не тільки роботи. Головне - уникайте суперечок з керівництвом і колегами.

КОЗЕРОГИ

Постарайтеся відгородитися від неприємних думок і несимпатичних вам людей. Більше часу приділяйте собі і своїм коханим. Не приймайте важливих рішень і відкладіть складні справи.

ВОДОЛІЇ

Проявляйте більше ініціативи у всьому, що стосується вашої професії. Однак, якщо бачите, що на шляху виникла стіна, то не намагайтеся її пробити. Займіться краще тим, що вам під силу. 

РИБИ

Цього дня не налаштовуйтеся на конкретний результат, а дайте волю долі. Намагайтеся більше уваги приділяти своєму оточенню – незабаром вам знадобиться їхня прихильність.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень