Ракам – прибуток, Тельцям – великі зміни: гороскоп на 12 травня

А Водоліям варто берегти нерви

ОВНИ

Зараз ви можете задати ритм власного життя. І тільки ви вирішуєте, яким буде цей день. Якщо вам хочеться досягнути більшого, то й ворушитися треба більше – не відмовляйтеся від додаткових обов’язків. І головне – дивіться на все з позитивом.

ТЕЛЬЦІ

Ви знаходитеся на порозі великих змін. Ви з самого ранку відчуватимете наближення незвичних і несподіваних подій. А ось як їх сприймати – залежить від вас.

БЛИЗНЮКИ

Ваша продуктивність буде зниженою, тому вирішити багато справ вам не вдасться. Ви постійно відволікатиметесь і можете робити помилки. Певно, краще буде відкласти вирішення важливих питань і зайнятися чимось простішим.

РАКИ

Готуйте свої гаманці, оскільки можете отримати значну фінансову винагороду. А ще будьте готові цього дня отримувати компліменти.

ЛЕВИ

Присвятіть цей день тільки собі. Зробіть те, на що зазвичай у вас не вистачає часу. Це додасть вам натхнення і трохи розворушить вас.

ДІВИ

Те, що ви задумали ще кілька місяців тому, станеться саме цього дня. Намагайтеся зараз не займатися фінансовими питаннями, бо не отримаєте бажаного ефекту.

ТЕРЕЗИ

Ви відчуватимете самотність. Може здатися, що усі навколо щасливі й закохані, але тільки не ви. Насправді ваша доля вже поруч з вами – потрібно лише придивитися до свого оточення і прислухатися до себе.

СКОРПІОНИ

Вам доведеться займатися різними, але цікавими справами. Не варто давати обіцянки, якщо ви не впевнені у своїх силах – виникне дуже неприємна ситуація, якщо ви не дотримаєтеся слова.

СТРІЛЬЦІ

Людина, яка цього дня з’явиться у вашому житті, може позитивно вплинути на вашу справу чи кар’єру. Не виключено, що це буде ваш потенційний інвестор.

КОЗЕРОГИ

Саме зараз зорі рекомендують вирішити проблеми у взаєминах. Причому, це стосується будь-яких відносин: ділових, дружніх, любовних.

ВОДОЛІЇ

Вас чекає чимало подій, від яких ви можете закипіти. Хтось висловить вам своє невдоволення, причому, зовсім незаслужено. Намагайтеся не вибухнути і бережіть нерви.

РИБИ

Творча розрядка стане саме тим, що вам зараз найбільше потрібно. Всі турботи відійдуть і ви зможете знайти рішення своєї проблеми. Якщо ж творчість – це не про вас, то скористайтеся плодами чужого таланту.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень