Левам – надмірна довірливість, Водоліям – захист моральних принципів: гороскоп на 14 травня

А Козероги відповідатимуть за свої вчинки

ОВНИ

Вас чекає непростий день. Ідеалістичні уявлення можуть затулити справжній стан справ. Вам варто з обережністю ставитися до нових знайомих - не виключено, що це захоплення матиме негативні наслідки.

ТЕЛЬЦІ

Улюблене заняття принесе вам позитивні емоції. День пройде під знаком мудрості - у вас буде можливість досягнути поставлених цілей і реалізувати чимало своїх бажань. Зараз вам потрібно добре попрацювати і вирішити питання, які постійно відкладаєте.

БЛИЗНЮКИ

Вам корисно зайнятися фізичною роботою й дати трохи відпочити мозку. У другій половині дня можливі незначні непорозуміння. Аби вони не переросли у великий конфлікт вам краще не відстоювати свою думку до останнього.

РАКИ

Що б не відбувалося в особистому житті, вам не можна забувати про робочі справи, яких цього дня буде чимало. Намагайтеся не відволікатися на непотрібні речі, тоді у вас буде шанс з усім впоратися. Також хтось спробує вас повчати і це може негативно вплинути на вашу самооцінку.

ЛЕВИ

Ви надто довіряєте людям, тому можете потрапити у пастку. Найімовірніше, вас засмутить кохана людина. Намагайтеся не робити поспішних висновків – дайте емоціям вгамуватися.

ДІВИ

Не беріть на себе багато роботи, бо цього дня вам бракуватиме сил. А ось обстановка в сім'ї покращиться, хоча, можливо, осад від образ ще якийсь час збережеться.

ТЕРЕЗИ

Події цього дня вимагатимуть від вас рішучих і негайних дій. У результаті можливе погіршення матеріального становища та самопочуття. 

СКОРПІОНИ

День сприятливий для того, щоб позбутися шкідливих звичок і неправильних думок. Вам дуже захочеться щось змінити у своєму житті та навести у ньому лад.

СТРІЛЬЦІ

Ви продемонструєте неабияку комунікабельність, швидкість реакції і зможете з неймовірною легкістю вирішити всі питання. А інтуїція допоможе вам гідно вийти з будь-якої заплутаної ситуації.

КОЗЕРОГИ

Вам доведеться відповідати за свої вчинки та слова. Хтось може образитися на вас через різкі висловлювання. Намагайтеся бути більш стриманими.

ВОДОЛІЇ

Ви будете відстоювати свої моральні принципи. Доля готує вам не надто приємні сюрпризи – можливий психологічний тиск, тому уникайте спілкування з неприємними людьми.

РИБИ

Зорі рядять відмовитися від сумнівних пропозицій. Особливо, якщо вам обіцяють хороший прибуток. Майте справу цього дня тільки з перевіреними людьми, щоб уникнути неприємностей у майбутньому.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень