Козерогам – більше, ніж вони очікували, Рибам – шалена пристрасть: гороскоп на 15 травня

А Близнюкам люди можуть «вилізти на голову»

ОВНИ

Не плануйте важливих справ на цей день. Вам буде важко ефективно і швидко вирішувати робочі питання, тому краще їх перенести.

ТЕЛЬЦІ

У вас буде можливість закінчити всі давні справи. Можливі пропозиції по роботі, які стосуватимуться серйозного проєкту. Особисті стосунки будуть гармонійними – ваш партнер розумітиме вас, як ніколи.

БЛИЗНЮКИ

Не можна потурати бажанням оточуючих. Це призведе до того, що люди використовуватимуть вас у майбутньому. Уникайте негативного впливу та метушні. Намагайтеся, незважаючи ні на що, контролювати себе.

РАКИ

Рідні вимагатимуть вашої уваги, тому частину цього дня потрібно присвятити їм. Також можете сміливо довіритися інтуїції і приймати навіть, здавалося б, божевільні рішення, які не подобаються іншим. Шосте чуття вас не підведе.

ЛЕВИ

Ви можете отримати сильного покровителя і помічника у роботі, якщо не будете у собі сумніватися. Впевнено висловлюйте свою думку і відстоюйте переконання.

ДІВИ

Успіх вам гарантований лише в тому випадку, якщо ви зумієте правильно вибрати момент і переконати оточуючих у своїй правоті. Але не намагайтеся діяти з позиції сили. 

ТЕРЕЗИ

Вам доведеться витратити час і душевні сили, аби відстояти свої погляди, вирішити професійні проблеми та з'ясувати стосунки з колегами. І вам вдасться це зробити.

СКОРПІОНИ

Ви перебуватимете в полоні сильних емоцій. Як позитивних, так і не дуже. Намагайтеся не наробити дурниць.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня ви будете категоричними. Будьте обережні, щоб не скривдити близьких або потрібних людей.

КОЗЕРОГИ

День підходить для того, щоб навести лад у документах і вирішити важливі питання з керівництвом. Не виключено, що вам вдасться отримати навіть більше, ніж ви очікували. Також зараз ви зможете вирівняти свої особисті стосунки.

ВОДОЛІЇ

Не варто сприймати все, що відбувається близько до серця. Це буде нелегкий день – на вашу долю випаде чимало випробувань, однак з допомогою друзів ви зможете усе вирішити і владнати.

РИБИ

Цього дня ви дізнаєтеся, що таке божевільна пристрасть. Готуйтеся відчути шалені емоції та пережити кілька кращих годин у своєму житті.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень