Овнам – розрив, Водоліям – більша зарплата: гороскоп на 18 травня

А Стрільці сумніватимуться в коханих

ОВНИ

Ви можете відчути, що вас обтяжують відносини з деякими людьми. Зараз сприятливий період, аби позбутися того, що вас засмучує. Це стосується і людей, і речей, і думок.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете успішними в роботі. Беріться за справу з ентузіазмом і зможете виконати її у рекордно короткі терміни. А вільний час присвятіть коханій людині.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня не варто витрачати гроші. Утримайтеся навіть від дрібних щоденних витрат. Економте й емоції – надмірний їх прояв може виснажити вас.

РАКИ

Впевненість у собі – це те, що допоможе покращити ваше життя вже сьогодні. Абсолютно все залежатиме від того, як ви почуваєтесь і як себе подаєте.

ЛЕВИ

Не поспішайте, а дозвольте подіям розвиватися самостійно. Якщо ви будете форсувати події, то лише погіршите ситуацію. Просто чекайте.

ДІВИ

Цього дня ви будете в центрі уваги. З якоїсь причини всі потягнуться до вас – йтимуть за порадою, проситимуть про допомогу, будуть хвалити вас і висловлювати своє захоплення.  

ТЕРЕЗИ

Зорі радять зосередитися на тому, щоб допомогти усім, хто вас про це попросить. Благодійність стане початком міцної дружби та вигідної співпраці.

СКОРПІОНИ

Ви зможете сміливо перекреслити своє минуле та почати все з нуля. Усе нове принесе успіх, а проблеми будуть вирішуватися швидко і легко. Це ідеальний день і для початку нових стосунків.

СТРІЛЬЦІ

Вам може здатися, що ваша друга половинка вам не підходить. Закрадеться підозра, що ви обрали не ту людину. Однак зорі застерігають: зараз не найкращий час для таких важливих рішень. Окрім того, найімовірніше, ваші сумніви не мають під собою підґрунтя.

КОЗЕРОГИ

Зараз найкращий момент, щоб щиро, відкрито і чесно зізнатися у своїх почуттях. Якщо хочете бути щасливими, то не стримуйте себе, інакше можете впустити свій шанс.

ВОДОЛІЇ

Забудьте про сором’язливість і гордо заявіть про себе. Ви маєте можливість зміцнити свої позиції на роботі і піднятися кар’єрними сходами. Та й більша зарплата вам не завадить.

РИБИ

Вам потрібно бути максимально організованими та уважними. Цього дня вам доведеться пристосовуватися і вчитися новому. Але ви успішно пройдете це випробування.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень