Гороскоп несумісних: три пари знаків Зодіаку, яким не можна бути разом

Астрологи назвали три пари знаків Зодіаку, які настільки різні, що просто не здатні витримувати один одного

Стрілець і Рак

 

Раки люблять сімейний затишок, вони сентиментальні і домашні. Представникам цього знака Зодіаку дуже складно зрозуміти легковажного любителя веселих компаній і подорожей. Стрільці і Раки, як дві істоти з різних галактик, просто не можуть зрозуміти один одного. Знайти точки дотику і досягти компромісу навіть у незначних питаннях народженим під цими знаками складно і практично нереально.

Стрілець і Діва

 

Все той же легкий на підйом, вітряний і невгамовний Стрілець не розуміє, як можна все постійно аналізувати, прогнозувати, зважувати? Поки Діва робить свої розрахунки, намагаючись знайти ідеальне рішення, Стрілець вже встигає десять разів наламати дров, чим виводить Діву з рівноваги. У парах Стрілець-Діва дуже скоро з’являються відчуженість, непорозуміння, обман і розбіжності.

Водолій і Терези

 

На перших порах пара Водолій-Терези здається цілком гармонійною. Однак глибинні відмінності у світогляді швидше рано, ніж пізно, приведуть до розриву. Водолій орієнтований на сімейні відносини, на постійне їх поліпшення і створення затишного сімейного гніздечка. Терези прагнуть більше часу віддавати побудові зовнішніх зв’язків. Водолій не стане довго терпіти байдужість і легковажність Терезів.

Зазначимо, що іноді між представниками цих знаків Зодіаку все ж формується близькі, наповнені любов’ю і взаєморозумінням відносини. Адже на особистість і характер людини накладають відбиток не тільки зірки, але і виховання.

За інформацією today.ua

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень