Великий сюрприз – Рибам, любов і злагода – Близнюкам: гороскоп на 22 травня

А Стрільцям можуть збільшити зарплату

ОВНИ

Зорі радять вам розслабитися і не переживати з приводу своєї справи. Все йде добре, тому не турбуйтеся. Крім того, цього дня вам запропонують допомогу люди, яким ви допомогли колись давно.

ТЕЛЬЦІ

Прекрасний день для втілення задуманого. Вам щаститиме у всьому. Але не намагайтеся реалізувати відразу все.

БЛИЗНЮКИ

Не впустіть можливість налагодити стосунки з партнером. Ви зараз сповнені любовної енергії. Це ідеальний стан, щоб повернути відносинам гостроту.

РАКИ

Ви будете на висоті. Ви чудово почуватиметесь і будете впевненими в собі, як ніколи. Готуйтеся до надзвичайно продуктивного дня.

ЛЕВИ

Вам слід частіше проявляти ініціативу і починати робити те, що ви вважаєте за потрібне, навіть якщо інші з вами не згодні. Ви зараз на піку форми, ви активні, на позитиві і можете багато чого змінити.

ДІВИ

Те, у що ви вірили, виявиться не більше ніж фікцією. Однак у вас відкриються очі на істину, що дозволить не робити помилок у майбутньому.

ТЕРЕЗИ

Цього дня відбудеться важлива зустріч, яка відкриє перед вами нові горизонти. Ви щось переосмислите та дуже надихнетеся. Ця людина виявиться не просто новим знайомим, але й увійде у ваше життя, ставши його частиною.

СКОРПІОНИ

Хтось спробує використати вас у корисливих цілях. Пильно придивіться до своїх колег і знайомих – ця людина десь поряд із вами.

СТРІЛЬЦІ

Усі зусилля, які ви прикладали останнім часом, нарешті окупляться. Чекайте суттєвої прибавки до зарплати.

КОЗЕРОГИ

Цього дня у вас може виникнути непереборне бажання щось змінити у своєму житті. Не опирайтеся цьому бажанню, адже воно приведе вас до процвітання.

ВОДОЛІЇ

Ви будете надто вразливими і можете піддатися негативному впливу. Вашою слабкістю можуть скористатися нечесні люди. Постарайтеся обмежити сумнівні контакти.

РИБИ

Не розраховуйте на когось, а робіть усе самі. Також вас чекає великий сюрприз - життя різко поверне ваші справи у інший бік.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень