Нестандартні рішення – Терезам, сміливі експерименти – Дівам: гороскоп на 16 травня

А Рибам краще бути сміливішими

ОВНИ

Ваше прагнення до незалежності цього дня може виявитися надмірним, особливо з точки зору рідних. Ваша безпосередність прикрашатиме вас, поки ви налаштовані миролюбиво, але будь-яке протиріччя вашим бажанням здатне зробити вас бунтівником.

ТЕЛЬЦІ

Ваші спокій і впевненість у собі можуть несподівано похитнулися. Вам буде важко все контролювати. Однак, з будь-якої скрутної ситуації ви зможете знайти вихід. Можливо, хтось спробує втягнути вас в інтригу – одразу ж зупиняйте це. Але уникайте при цьому зайвої прямоти, щоб не посіяти ворожнечу.

БЛИЗНЮКИ

Вам буде корисно прорахувати можливі негативні події у майбутньому, на які ви не можете впливати. Це можуть бути питання, пов'язані з професійними планами або новими зобов'язаннями.

РАКИ

Зараз не найкращий час для початку нової справи. Ви ризикуєте розчаруватися в своїм вміннях або зіткнутися з ненадійними партнерами.  

ЛЕВИ

Уникайте неясності в спілкуванні. Не бійтеся перепитати співрозмовника, щоб бути впевненим у тому, що ви все правильно розумієте.

ДІВИ

У вашому житті розпочинається період сміливих експериментів. Зараз ви зможете побороти свої страхи та шкідливі звички. Якщо ви не знаєте точно, чого хочете, то краще відмовтеся від задуманого.

ТЕРЕЗИ

Обставини вимагатимуть від вас нестандартних рішень. Вам потрібно бути менш упередженими до людей і деяких подій. Не виключено, що для цього вам доведеться почати з себе і спробувати змінити свою звичну реакцію на ситуацію.

СКОРПІОНИ

Незважаючи на принципові розбіжності, у вас є шанс залагодити багато проблем з партнером. Ви зможете подолати свій страх або сором'язливість, якщо самі цього захочете. Не виключено, що завдяки своїй комунікабельності та дипломатичності ви перетворите суперника в союзника або майстерно змусите його піти на поступки.

СТРІЛЬЦІ

Не розслабляйтеся і будьте готові в будь-який момент дати гідну відсіч обставинам. Щоб залишатися успішними та точними, ваші дії повинні бути сміливими і блискавичними. А невдачі спробуйте розцінювати як привід удосконалити свій професіоналізм.

КОЗЕРОГИ

Якщо у вас склалося відчуття, що ви керуєте ситуацією, не спокушайтеся. Частина змін спровокована аж ніяк не вашою волею, а обставинами. Не виключено, що саме зараз ваші амурні справи заграють новими фарбами і ви зможете повністю довіритися партнеру.

ВОДОЛІЇ

Намагайтеся не переходити межі в нестандартній поведінці. Не варто шокувати оточуючих, особливо, якщо це нові люди.

РИБИ

Зорі сприятимуть сміливим. В той же час необдумані вчинки здатні істотно підірвати стабільність вашого матеріального становища.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень