Терезам – несподівані гроші, Стрільцям – залежність: гороскоп на 23 травня

А Овни можуть змінити життя

ОВНИ

Якщо ви хочете, щоб життя змінилося і наповнилося враженнями, то вам потрібно відмовитися від консерватизму і почати робити те, що для вас не зовсім властиво. Причому, починати потрібно вже зараз.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня вам загрожує стрес. Аби його уникнути, потрібно більше спати, провести день спокійно, а вечір бажано присвятити душевним розмовам з близькою людиною.

БЛИЗНЮКИ

Не поспішайте з рішеннями та діями, а розберіться з тим, чого ви хочете насправді. Ваша незадоволеність може бути викликана тим, що вам більше не потрібно те, до чого ви прагнули.

РАКИ

Соціальний статус і ваші принципи опиняться під загрозою. Вас спробують змістити з насидженого місця. Будьте готові відстоювати своє законне місце.

ЛЕВИ

Ваш головний ризик - витратити більше грошей, ніж ви розраховували. Раптово виникнуть незаплановані витрати. І вони будуть суттєвими. Ймовірно, фінансова підтримка знадобиться комусь з ваших рідних.

ДІВИ

Ви хочете стабільності і цього дня ви будете прагнути розставити всі крапки над «і». Поки ви не надто впевнені в партнері, хоча й самі не дуже багато віддаєте.

ТЕРЕЗИ

Ви можете отримати гроші, на які навіть не розраховували. Це може бути виграш або цінний подарунок.

СКОРПІОНИ

Намагайтеся максимально швидко приймати рішення, оскільки життя підкине вам випробування, у яких швидкість правильної реакції зіграє головну роль.

СТРІЛЬЦІ

Вам допоможуть, але ви потрапите у залежність. Без допомоги вам не обійтися, але справа надто серйозна, щоб довго роздумувати.

КОЗЕРОГИ

У вашому житті з’являться нові люди. Намагайтеся налагодити з ними зв’язки, оскільки нові знайомі можуть навчити вас та бути корисними у майбутньому.

ВОДОЛІЇ

Ви останнім часом надто захопитися роботою, тому віддалилися від другої половинки. Це не погано. Навпаки, ця ситуація стане причиною ще більшого зближення.

РИБИ

Ви знайдете новий шлях для реалізації своїх здібностей і розширення своїх перспектив. Ймовірно, ви отримаєте пропозицію про більш вигідну і високооплачувану роботу.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень