Стрільцям – заздрість, Тельцям – більше грошей: гороскоп на 12 червня

А Скорпіонів чекає дуже цікава розмова

ОВНИ

Всесвіт буде прихильним до вас і пошле щедрого покровителя. Хтось високо оцінить вашу роботу і вирішить підтвердити це фінансово.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає один з найкращих днів у році. Вам щаститиме практично у всьому. В любові ви отримаєте те, чого вам дуже бракувало, працюватиметься вам напрочуд легко, а грошей раптом стане більше.

БЛИЗНЮКИ

Вам потрібно більше уваги приділяти роботі. Останнім часом ви багато думаєте про особисті справи і це позначається на вашій праці та професійній репутації.

РАКИ

Вам психологічно некомфортно. Ви занадто вибагливі до себе і цим виснажуєте себе. Припиніть і зосередьтеся на своїх чеснотах.

ЛЕВИ

Ваше минуле тягне вас назад і заважає руху вперед. Цього дня ви можете розпрощатися з ним. Видаліть номери телефонів колишніх і уникайте «особливих місць».  

ДІВИ

Весь день ви будете перебувати в прекрасному настрої й заряджатимете оточуючих своїм оптимізмом. Ви побачите краще в людях і зможете зачарувати кого завгодно.

ТЕРЕЗИ

Останнім часом ви мало уваги приділяли своїм побутовим проблемам та ігнорували рідних. Час покращувати стосунки, щоб не було конфлікту.  

СКОРПІОНИ

Цього дня зорі прогнозують вас бесіду з несподіваним підсумком. Результат розмови буде позитивним, хоч і шокує вас спочатку.

СТРІЛЬЦІ

Хтось із вашого близького оточення досягне успіху, але ви не зможете порадіти цьому факту. Ви позаздрите. Намагайтеся не зациклюватися на цьому.

КОЗЕРОГИ

Цього дня відбудеться чимало метаморфоз у вашому житті, які торкнуться відразу кількох сфер. Кількість змін призведе до нервових переживань, але ви маєте знати, що ці зміни – точно до кращого.

ВОДОЛІЇ

Уникайте конфліктних ситуацій, бо через них ви втратите дуже багато енергії. Зараз у вас відповідальний період на роботі і вам знадобляться усі внутрішні резерви.

РИБИ

Цього дня все буде відбуватися саме так, як потрібно вам. Окрім того, діловий партнер раптом виявить до вас романтичний інтерес. А, може, саме цього ви й хотіли?

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень