Дівам – подарунки, Тельцям – крок до підвищення: гороскоп на 2 червня

А Риби ходитимуть по лезу ножа

ОВНИ

Будь-які рішення зараз потрібно приймати дуже вдумливо. Поспіх ні до чого хорошого не призведе. Також постарайтеся не встрявати в чужі конфлікти і не пропонуйте свою допомогу, якщо до кінця не розібралися в деталях.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає відповідальне завдання, виконання якого може підняти вас кар’єрними сходами і збільшити ваші доходи. Але не робіть усе самостійно – краще заручитися допомогою колеги.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня ви можете влаштувати своє особисте життя. У вас буде реальний шанс покращити стосунки та внести у них щось нове.

РАКИ

Пильнуйте, бо можете згубити важливу для вас річ. Чи втратити шанс. Чи розірвати стосунки. Словом, цього дня потрібно особливо добре обдумувати кожен свій крок і дію.

ЛЕВИ

Зараз вам необхідно побороти легковажність і не витрачати зайві гроші, особливо, якщо вони позичені. Намагайтеся втримати себе в руках.

ДІВИ

Готуйтеся отримувати подарунки. Не виключено, що ви також отримаєте несподіваний прибуток у вигляді премії.  А ще зараз прекрасний час для романтичних стосунків.

ТЕРЕЗИ

Не варто поспішати з ухваленням рішень, які стосуються амурних справ. Ваше особисте життя останнім часом було дуже насиченим і ви перебуваєте під дією емоцій. А будь-які рішення треба приймати на холодну голову.

СКОРПІОНИ

Уникайте перевантажень - і фізичних, і емоційних, і моральних. У вас буде повно сил і енергії, але якщо хочете зберегти такий запал надовго, то не перестарайтеся сьогодні.

СТРІЛЬЦІ

Ви зрозумієте, що ваше життя потребує змін. Намагайтеся не палити одразу всі мости, а добре все ще раз проаналізуйте. І визначтеся з якої саме сфери потрібно ці зміни запроваджувати.

КОЗЕРОГИ

Не соромтеся відстоювати свою точку зору. Не показуйте слабкість і вмійте боротися за себе. Це зіграє вам на руку і ви зможете зміцнити свої позиції.

ВОДОЛІЇ

Ви отримаєте допомогу, на яку навіть не розраховували. Також розкриється інформація по дуже важливій для вас справі. Багато питань проясняться саме цього дня.

РИБИ

Ви ходите по лезу ножа - ваші емоції занадто загострені, вам може навіть здатися, що ви скоро вибухнете. Намагайтеся уникнути такого розвитку подій, оскільки можете образити близьку людину. Постарайтеся не зривати на ній злість.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень