Винагорода за роботу – Близнюкам, розчарування – Терезам: гороскоп на 11 червня

А Водолії зустрічатимуть гостей

ОВНИ

Це буде не найкращий день для вашого особистого життя. Незважаючи на те, що все у ваших стосунках добре, вас мучитиме якась невпевненість. Не вигадуйте і не створюйте собі проблеми.

ТЕЛЬЦІ

В любові вам точно пощастить, а ось у інших сферах життя можливі заминки і дрібні непорозуміння. Ви живете у стані хронічного стресу, тому вам потрібно більше відпочивати і більше думати про себе.

БЛИЗНЮКИ

Працюйте натхненно і отримаєте винагороду. Цього дня у вас є можливість обійти конкурентів і вибитися в лідери. Не лінуйтеся, якщо хочете зміцнити свої позиції.

РАКИ

Відкладіть на деякий час фізичні навантаження, оскільки зараз є ризик травмуватися. А ось ваш мозок працюватиме відмінно – ви легко впораєтеся з будь-якими завданнями.

ЛЕВИ

Вас чекає дуже вдалий день на роботі. Особливо, якщо у вас призначені важливі зустрічі. Ви будете на висоті й зможете відписати вигідну угоду.

ДІВИ

Вам треба бути дуже акуратними, витрачаючи гроші. Ви можете потрапити у неприємну історію і втратити велику суму грошей.

ТЕРЕЗИ

Ви можете розчаруватися в тих людей, на яких ви найбільше розраховували. Вони можуть навіть випадково підставити вас. Постарайтеся, тим не менш, не провокувати конфлікт, а ще робіть все самі та покладайтеся виключно на себе.

СКОРПІОНИ

Якщо у вас цього дня з'явиться новий знайомий, який приділятиме вам увагу, то будьте напоготові – його наміри можуть бути не надто благородними.

СТРІЛЬЦІ

Не дивуйтеся, якщо вам раптом підвищать зарплату. Ваші зусилля не залишилися непоміченими і тепер головне утримати планку. Це прекрасний день для вашої кар'єри та вашого гаманця.

КОЗЕРОГИ

Зірки радять вам бути особливо уважними до коханих, оскільки вашій половинці здається, що ви стали холодними та байдужими. День підходить для побачень і відвертих розмов.

ВОДОЛІЇ

Чекайте гостей. Цього дня ви зустрінетеся з людьми, яких дуже давно не бачили. Цікаво, що спочатку ви розгубитеся, але ця зустріч принесе вам багато радості.

РИБИ

Перед вашою чарівністю не встоїть ніхто і ви можете отримати все, чого хочете. От тільки проблема в тому, що вам не хочеться перебувати в товаристві.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень