Тельцям – наплив ніжності, Овнам – зміна планів: гороскоп на 15 червня

А Стрільці зможуть покращити життя

ОВНИ

Проявіть гнучкість, оскільки ваші плани змінять якісь обставини. Життя внесе свої корективи й ваші цілі трохи посунуться у часі.

ТЕЛЬЦІ

Вас накриє хвилею чуттєвості та ніжності. Через такий романтичний настрій ви можете робити необдумані вчинки. Однак ніхто не каже, що результат вам не сподобається.

БЛИЗНЮКИ

Вам доведеться стати учасником скандалу, затіяного вашою другою половинкою. Спробуйте поговорити і спокійно все з'ясувати.

РАКИ

Тримайте себе в руках і не піддавайтеся на спокуси. У вашому оточенні з'явиться людина, яка підбурюватиме вас на дурниці.

ЛЕВИ

У будь-якій ситуації вас врятує почуття гумору. Цей день готує вам чимало випробувань, але попри все залишайтеся оптимістами.

ДІВИ

Ви почуватиметеся дуже впевненими і тому зможете чимало ситуацій переграти на свою користь. Це буде хороший день, коли ви зможете налагодити важливі контакти та вирішити складні питання.

ТЕРЕЗИ

Не тримайте образи в собі. Якщо ви вже давно незадоволені поведінкою вашої другої половинки, то саме час сказати їй про це. Можливо, людина просто не знає на що ви ображаєтеся.

СКОРПІОНИ

Ви потребуєте спокою та затишку. Тільки в такій обстановці ви зможете плідно попрацювати й вирішити давні питання.

СТРІЛЬЦІ

Ви зрозумієте, як покращити життя. Ваше шосте чуття підкаже вам, де правда і як краще вчинити, тому не варто залучати когось до вирішення завдань – ви самостійно впораєтеся.

КОЗЕРОГИ

Вам варто приборкати емоції, оскільки вони загрожують неправильними рішеннями і необачними вчинками. Якщо відчуєте сильну емоцію, то просто перечекайте.

ВОДОЛІЇ

Перевіряйте абсолютно всю інформацію, яка надійде до вас цього дня. Не варто нікому вірити, бо є великий ризик обману.

РИБИ

У вас буде можливість виправити свої помилки. Прекрасний день, щоб переграти те, що ви раніше програли, та зробити висновки на майбутнє.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень