Велике везіння – Водоліям, допомога друга – Левам: гороскоп на 9 червня

А Раки приховуватимуть справжні почуття

ОВНИ

Від самого ранку складіть план справ на день і дотримуйтеся його без найменших відхилень, навіть якщо будуть виникати форс-мажорні обставини. Від цього залежить ефективність вашої роботи.

ТЕЛЬЦІ

Зараз ви повинні бути максимально активними, оскільки цього дня перед вами відкриються нові можливості і ними потрібно обов’язково скористатися. Пропонуйте свої ідеї та не бійтеся відстоювати свою позицію.

БЛИЗНЮКИ

Придумайте собі якесь хобі, щоб відволіктися і відпочити від роботи, про яку думаєте навіть у вільний час. Інакше можете дійти до емоційного виснаження.

РАКИ

Ви будете приховувати свої справжні почуття за лагідною усмішкою. Так вам буде легше вирішити поточні робочі питання. А ось в особистих стосунках вам потрібно бути максимально відвертими.  

ЛЕВИ

Згадайте про своїх старих друзів, з якими ви давно не бачилися. Один з них може поділитися з вами корисною інформацією, яка вплине на ваше професійне життя.

ДІВИ

Цього дня деякі представники знаку можуть зустріти нову любов. Не виключено, що почуття захоплять вас з головою.

ТЕРЕЗИ

Готуйтеся – ви отримаєте кілька цікавих пропозицій. У той же час вас чекає низка дрібних неприємностей. Але в цілому день буде хорошим.

СКОРПІОНИ

Вам вдасться заручитися підтримкою людини, яка до останнього не визнавала ваш авторитет. Цього дня все зміниться і у вас з’явиться надійний однодумець. Але не варто вдаватися до хитрощів. Будьте чесними.

СТРІЛЬЦІ

Якщо буде можливість, то обов’язково поспілкуйтеся зі своїм керівником у неформальній обстановці. Будьте відвертими, проявіть харизму і в жодному разі не намагайтеся тиснути на нього.

КОЗЕРОГИ

Не беріть на себе додаткові завдання на роботі. Працюватиметься вам важко, бо різні приємні речі будуть вас відволікати протягом усього дня. Щоб не наробити помилок, відкладіть важливі справи на інший день.

ВОДОЛІЇ

Можете розраховувати на велике везіння. Кожна справа, якою ви будете займатися цього дня, матиме гарні результати.

РИБИ

Не приховуйте від партнера своє невдоволення. Якщо вас щось хвилює, то скажіть прямо. Цього дня вам вдасться з легкістю знайти спільну мову і вирішити неприємні питання.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень