День важливих рішень – Терезам, іспит – Овнам: гороскоп на 31 травня

А Леви можуть заробити

ОВНИ

Цей день для вас дуже важливий – він стане своєрідним іспитом. Від того, як ви його складете залежить ваше майбутнє. Постарайтеся зайвий раз не ризикувати.

ТЕЛЬЦІ

Приділіть особливу увагу своїй другій половинці. Поговоріть про важливі речі, які визначають ваше майбутнє. Але не варто провокувати конфлікт - спробуйте зрозуміти обранця.

БЛИЗНЮКИ

Ви будете насолоджуватися спокоєм і романтикою. Вперше за довгий час у вас буде так легко на серці.

РАКИ

День буде дуже емоційним. Вас чекає багато сюрпризів, близькі люди розкажуть вам цікаві новини. Особливу радість принесуть покупки.

ЛЕВИ

Цього дня є два варіанти розвитку подій: ви або будете працювати у свій вихідний і отримаєте за це гідну винагороду, або будете відпочивати. Безкоштовно.

ДІВИ

Ви відчуєте щастя на смак. Вам буде дуже радісно. І цьому посприяє ваша близька людина.

ТЕРЕЗИ

Цей день ідеальний для ухвалення важливих рішень. Справді важливих: заручини, розлучення, зміна місця проживання чи роботи. Зорі переконані, що зараз ви точно не помилитеся.

СКОРПІОНИ

Будьте готові, що пропозиції, які до вас надійдуть (а вони надійдуть), не зовсім виправдають ваші очікування. Ви хочете набагато більшого і ви це отримаєте, якщо почнете з малого.

СТРІЛЬЦІ

Ви можете відкрити в собі нові можливості та здібності. Це день духовного зростання, саморозвитку і творчої енергії.

КОЗЕРОГИ

Цього дня не варто собі ні в чому відмовляти. Саме час добряче себе потішити. Натякніть про це коханій людині - те, що принесе вам радість, піде на користь вашим стосункам.

ВОДОЛІЇ

Зорі радять зайнятися своїми стосунками, розставити всі крапки над «і» та спробувати навести в житті лад.

РИБИ

Цього дня ви можете закінчити масштабну і навіть грандіозну роботу, яку давно почали. Це підніме вашу самооцінку, але й викличе відчуття величі.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень