Рибам – шанс, Дівам – пристрасть: гороскоп на 13 червня

А Терези постануть перед вибором

ОВНИ

Цього дня ви зможете задовольнити свої амбіції. Деякі з ваших планів почнуть втілюватися у життя. Щодо особистого, то можуть виникнути непорозуміння, які дозволять вам розібратися у собі.

ТЕЛЬЦІ

У вашій голові постійно виникатимуть різні ідеї. Хороші в тому числі. Вам краще їх записувати, бо цього дня вас чекає чимало цікавих подій, тому запам’ятати все буде складно.

БЛИЗНЮКИ

Не чіпляйтеся до людей з претензіями, бо вам можуть дати гідний опір. Ваша постійна критика вже добряче дратує ваших домашніх.

РАКИ

Вам буде важко спілкуватися з вашою половинкою. Намагайтеся не конфліктувати через дурниці і більше слухайте свого партнера.

ЛЕВИ

Цього дня буде багато метушні. Вам буде важко зібратися з думками та спланувати свій час. Комусь потрібна буде ваша порада – намагайтеся вникнути в питання та допомогти.

ДІВИ

Вас чекає велика пристрасть. Особисте життя круто зміниться, а в собі ви відкриєте те, про що й не здогадувалися.

ТЕРЕЗИ

Ви можете отримати цікаву пропозицію і вам доведеться обирати між важливими зустрічами та звичними домашніми посиденьками. Зорі радять обрати зустрічі, оскільки від цього залежатиме ваша кар’єра.

СКОРПІОНИ

Вам потрібно покращити відносини з людьми, від яких залежить втілення ваших планів. Ви трохи приндитеся останнім часом і це їм відверто не подобається.

СТРІЛЬЦІ

Можливі непорозуміння з рідними, але ви зможете владнати ситуацію у найкоротші терміни. У любовних справах вас чекають приємні сюрпризи.

КОЗЕРОГИ

Цього дня люди будуть ділитися з вами своїми переживаннями. А все тому, що ви будете щиро цікавитися їхнім життям. Цього дня ви будете більше перейматися іншими, ніж собою.

ВОДОЛІЇ

Вам захочеться розважитися, зняти напругу. Вам це потрібно, тому розслабтеся. Але без фанатизму.

РИБИ

Не впустіть шанс, який подарує вам цей день. Тільки не переборщіть з саморекламою.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень