Незвичні бажання – Скорпіонам, романтика – Водоліям: гороскоп на 19 червня

А Рибам час готуватися до змін

ОВНИ

Вам може здатися, що кохана людина від вас відвернулася. Також ви можете отримати інформацію, яка здасться вам підозрілою, і виставить вашу другу половинку в невигідному світлі. Але не варто довіряти тому, що говорять злі люди.

ТЕЛЬЦІ

Вам потрібно буде докласти зусиль, щоб допомогти у вирішенні робочого питання. І хоч це не зовсім ваша справа, але ваш досвід стане у нагоді.

БЛИЗНЮКИ

Вас чекає день спокус. Не виключено, що вам хтось сподобається і ви будете приділяти цій людині надзвичайно багато уваги. Однак зорі переконані, що з цього нічого хорошого не вийде, тому контролюйте свої емоційні пориви.

РАКИ

Ви можете отримати несподівану, але дуже важливу новину. Правильно використавши цю інформацію, ви зможете зміцнити свої позиції на роботі.

ЛЕВИ

Обставини не дадуть вам можливості розслабитися і зайнятися тим, чим ви планували. Однак, цього дня ви можете зробити цікаві й корисні відкриття.

ДІВИ

Вас чекає цікавий день, коли прокинеться ваша фантазія. У вас з'являться ідеї, від яких горітимуть очі. Не бійтеся озвучити їх керівництву.

ТЕРЕЗИ

Постарайтеся не бути надто вимогливими до рідних і підлеглих - бажаючи зробити навколишній світ кращим, почати варто з самого себе.

СКОРПІОНИ

Ви можете домогтися великих поблажок від коханої людини, якщо просто щиро з нею поговорите. Особисте життя може покращитися, якщо ви будете більш ніжними.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня у вас з'являться цікаві бажання, про які ви раніше ніколи не думали. Щось полонить ваше серце і уяву.

КОЗЕРОГИ

Зараз вам краще поводитися стримано. У цьому випадку ви ще більше когось заінтригуєте. Але не перестарайтеся.

ВОДОЛІЇ

Цього дня ви будете романтиками з великої літери. Заради коханих будете готові зробити будь-що – навіть якусь безглуздість. Приємно, що такий вчинок ваша половинка оцінить гідно.

РИБИ

Ви ще навіть не уявляєте, що з вами відбудеться найближчим часом, але вже відчуваєте, що це буде щось нове і прекрасне. Вас справді чекають приємні зміни, але вам доведеться докласти чимало зусиль.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень