Ракам – підлість, Скорпіонам – фінансові турботи: гороскоп на 10 червня

А у Тельців може початися службовий роман

ОВНИ

Будьте готові до того, що абсолютно несподівано вам надійде дуже приваблива пропозиція по роботі. Деякі аспекти можуть вас збентежити, ви відчуєте невпевненість, але зорі радять погодитися – це хороша перспектива.

ТЕЛЬЦІ

Не піддавайтеся на чари колеги і не починайте службовий роман. Такі любовні стосунки виллються у конфлікти і погіршення якості роботи. Хоча у вас і буде велике бажання поринути у вир пристрасті.

БЛИЗНЮКИ

Ви зможете вирішити всі свої проблеми, якщо не будете уникати спілкування. Розмовляйте з тими, хто може вам допомогти, ставте прямі питання – ось ваш шлях до успіху.

РАКИ

Хтось у робочому колективі може вчинити підло. Хтось намагатиметься змістити вас із вашого місця. Будьте напоготові – придивіться до своїх колег.

ЛЕВИ

Вам потрібно заспокоїти свій бунтарський дух, щоб не наробити помилок. Займіться чимось спокійним і звичним, оскільки цей день не підходить для змін.

ДІВИ

Вас можуть ігнорувати. Ймовірно, через те, що люди вам просто заздрять. До того ж, ви злегка задерли носа, а це може образити навіть близьких людей.

ТЕРЕЗИ

Вам цього дня краще не обіцяти нічого й нікому. Навіть якщо ви дуже захочете дотриматися слова, у вас не вийде. Також не варто братися за справи, які вам здаються важкими.

СКОРПІОНИ

Вас турбуватиме питання грошей. Їх залишилося не так вже й багато, а потреб виникає все більше і більше. Доведеться стримувати свої бажання і не витрачати зайвого, оскільки позичати гроші вам не можна – потрапите у пастку надовго.

СТРІЛЬЦІ

Ви будете дуже напористими й можете морально тиснути на всіх, хто поруч з вами. Якщо ви тільки нещодавно у стосунках, то це може відлякати обранця.

КОЗЕРОГИ

Займайтеся лише тими справами, які принесуть швидкий результат. Не варто братися за те, що здійсниться нескоро, інакше втратите впевненість у собі.

ВОДОЛІЇ

Спробуйте знайти яскраві враження у вашому звичайному дні. Вам дуже потрібен адреналін.

РИБИ

Цього дня вам буде важко стримувати свої таємні бажання. Навіть якщо ви будете розуміти, наскільки вони згубні, вам буде важко від них відмовитися. Займіть себе чимось, щоб відволіктися.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень