Рибам – великий успіх, Козерогам – більше роботи: гороскоп на 26 червня

А Раків будуть критикувати

ОВНИ

Попри те, що у вас буде багато виснажливих зустрічей, намагайтеся залишатися доброзичливими. Зараз ви будете особливо чутливими до критики, тому будь-яке зауваження може перерости у конфлікт або сварку. 

ТЕЛЬЦІ

Це буде хороший день, коли можна підписувати важливі документи та укладати довгострокові угоди. Хтось з близьких може потішити хорошою звісткою.

БЛИЗНЮКИ

Вам вистачить сили та енергії для досягнення намічених цілей. Є шанс закінчити давні справи. Якщо у вас є бажання щось придбати, то не відкладайте покупку на інший день - це допоможе підняти настрій собі і своїм близьким.

РАКИ

Постарайтеся не реагувати на критику. І не бійтеся брати ініціативу в свої руки – і в роботі, і в особистих стосунках. Не соромтеся відкрито говорити про свої бажання.

ЛЕВИ

Уникайте фізичного та емоційного перенапруження. Вільний графік і творча робота цього дня вам підійде більше, ніж суворий розклад. 

ДІВИ

Ви можете розчаруватися в людях, на яких покладали великі надії. Але в жодному разі не починайте конфлікт – вам потрібно берегти свою енергію для більш приємних і важливих речей.

ТЕРЕЗИ

Цього дня не варто братися за нові справи. Можлива конструктивна критика з боку керівництва або колег. Не поспішайте з'ясовувати стосунки.

СКОРПІОНИ

Вам вдасться реалізувати майже все, що ви плануєте на цей день. А плани у вас грандіозні! Ви добре попрацювали, тому заслуговуєте на винагороду – потіште себе чимось приємним.

СТРІЛЬЦІ

День підходить для налагодження корисних зв'язків, спілкування і контактів з потрібними людьми. Можна займатися важливими питаннями. При цьому будьте уважні й не нехтуйте правилами безпеки. 

КОЗЕРОГИ

Вам доведеться працювати набагато більше, ніж ви розраховували. Просити про допомогу можна тільки тих людей, яким довіряєте. 

ВОДОЛІЇ

Ваші професійні інтереси можуть піти врозріз із особистими стосунками, тому пильнуйте і згладжуйте гострі кути. Готуйтеся миттєво реагувати, приймати рішення і змінювати свої плани. 

РИБИ

Постарайтеся більше слухати і менше висловлювати свою думку. Уникайте конфліктних ситуацій. Можливо, зараз очікуються зміни у вашій професійній діяльності, і якщо зумієте зорієнтуватися, то можете досягти великого успіху.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень