Приниження – Близнюкам, критика – Дівам: гороскоп на 18 червня

А Овни почнуть більше довіряти людям

ОВНИ

День буде плідним, якщо поруч з вами буде людина, якій ви дорогі. Саме вона може вам допомогти у вирішенні складного завдання. Також це день спілкування, обміну емоціями та прояву почуттів. Відносини можуть вийти на новий рівень, а довіра зміцниться.

ТЕЛЬЦІ

Зорі кажуть, що зараз вирішується ваша доля. Ваше майбутнє залежить від когось з вашого близького оточення. Цій людині доведеться прийняти якесь важливе рішення, яке визначить і його подальше життя, і ваше.

БЛИЗНЮКИ

Цей день принесе вам не дуже приємні зустрічі з дуже зарозумілими людьми. Вони спробують принизити вас і втоптати вашу гідність у бруд. Не дозволяйте іншим впливати на вас.

РАКИ

Не нехтуйте своїм здоров’ям і намагайтеся правильно харчуватися та більше відпочивати.

ЛЕВИ

Цього дня не потрібно ухвалювати важливі рішення та робити відповідальний вибір. Не найкращий день для зміни роботи або переїзду. В особистих стосунках теж поки краще нічого не вирішувати.

ДІВИ

Намагайтеся не реагувати на зауваження. Цього дня буде чимало критики на вашу адресу, але не варто надавати їй великого значення. Ви самі знаєте, чого варті, тому відстоюйте свою думку і йдіть до мети.

ТЕРЕЗИ

Важливі люди допоможуть вам у вирішенні великої проблеми. Але в той же час, ви потрапите у залежність. Вечір краще провести з близькими - емоційна розрядка стане для вас необхідним джерелом енергії та додасть сил.

СКОРПІОНИ

Цього дня потрібно аналізувати усе, що буде відбуватися навколо вас. Це дозволить знайти нові методи вирішення робочих завдань і заслужити авторитет у керівництва.

СТРІЛЬЦІ

У вас буде можливість проявити свої організаторські здібності. Зараз саме час проявити себе та й колективна робота буде дуже успішною.

КОЗЕРОГИ

Поверхневими судженнями ви можете образити близьку людину, яка зараз переживає складний період. Намагайтеся бути більш чутливими до чужих проблем або взагалі уникайте обговорення життя інших людей.

ВОДОЛІЇ

Якщо зараз ви почнете освоювати щось нове, то це піде вам на користь і принесе великий успіх. Ви навіть можете розкритися у новій професії.

РИБИ

Це може бути день фатальних помилок. Якщо не перевіряти себе по кілька разів, то можна вскочити у халепу.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень