Ракам – перебільшення проблеми, Тельцям – нові стосунки: гороскоп на 17 червня

А мрії Козерогів почнуть здійснюватися

ОВНИ

Тримайте емоції при собі, інакше не досягнете успіху у професійних питаннях. Також вам варто бути обережними цього дня, оскільки можливі непорозуміння та провокації.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекають позитивні зміни в особистому житті. Ймовірність початку нових стосунків зараз висока, як ніколи.

БЛИЗНЮКИ

Все цього дня буде залежати від вашої розсудливості. Дивіться трохи далі сьогоднішнього дня і намагайтеся ретельно прорахувати усі ризики та вигоду.

РАКИ

Ситуація, яка не дає вам спокою, може насправді бути в десятки разів простіша, ніж ви собі уявляєте. Не накручуйте себе, а краще виясніть усе, чесно запитавши.

ЛЕВИ

Зараз у вас є шанс зустрітися з особливою людиною, з якою ви можете прожити все життя. День підходить також для спілкування з керівництвом.

ДІВИ

Проявіть терпіння та намагайтеся приховати свої справжні почуття щодо особи, з якою вам доведеться багато спілкуватися. Інакше ви створите собі зайві проблеми.

ТЕРЕЗИ

Цього дня можливі несподівані витрати. Також нові проєкти можуть зупинитися. Не панікуйте – усе це тимчасове.

СКОРПІОНИ

Останнім часом ви стаєте більш впевненими у собі, а цього дня відбудеться те, що змусить вас пишатися собою. У той же час можливі дрібні помилки у роботі.

СТРІЛЬЦІ

Події цього дня можуть серйозно вас засмутити. Хтось може розчарувати вас або образити. Також вам доведеться робити серйозний вибір, однак зорі переконані, що ви оберете правильний варіант.

КОЗЕРОГИ

Деякі з ваших заповітних бажань можуть здійснитися найближчим часом. Щоб отримати бажане, вам у жодному разі не можна поспішати, щоб усе не зіпсувати. Дозвольте долі вам допомогти.

ВОДОЛІЇ

Вам буде дуже важко висловити критику у делікатній формі, а тому можливі конфлікти. Попри вашу різкість, цього дня ви можете відновити якісь давні робочі зв’язки.

РИБИ

Перед вами стоять важливі задачі і ви хочете впоратися з ними якомога швидше. Але краще не квапитися і ще раз добре все обміркувати. Також вам не варто сліпо довіряти людям.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень