Близнюкам – нові друзі, Ракам – слава: гороскоп на 30 червня

А Терези зможуть розібратися у собі

ОВНИ

Угоди, укладені в цей час, будуть вдалими та довготривалими. Ви повинні бути впевнені, що робота, яку ви виконуєте, приносить користь людям. Варто вам розчаруватися в ній і у вашому житті настануть важкі часи.

ТЕЛЬЦІ

Інтенсивні контакти і зустрічі – це те, чим буде наповнений ваш день. Серед них будуть і зустрічі особистого характеру, які вас потішать і наведуть на думки про нові стосунки. Не соромтеся проявляти свою чарівність і сексуальність.

БЛИЗНЮКИ

У вас з'являться нові захоплення, нові знайомі та друзі. Ви будете цього дня дуже харизматичними.

РАКИ

Зірки будуть прихильними до тих, хто мислить неординарно. Той, хто не побоїться ризикнути і спробувати себе у новій ролі, не лише досягне успіху, але й прославиться.

ЛЕВИ

Цього дня у вас буде можливість продемонструвати вміння керувати та згуртувати колектив. Якщо проявите себе зараз, то невдовзі можете розраховувати на кар'єрне зростання.

ДІВИ

Вас чекає легкий день, який варто провести з приємними людьми. Можливі невеликі фінансові надходження.

ТЕРЕЗИ

День підходить для будь-яких починань та для зміни діяльності. Змінюйте життя та змінюйтеся самі. Це сприятливий час для вирішення внутрішніх проблем і конфліктів.

СКОРПІОНИ

Цього дня ви зможете дізнатися справжню ціну своїм здібностям і талантам, а також перевірите міцність своїх стосунків.

СТРІЛЬЦІ

Вам захочеться усамітнитися. Ви відчуєте, що люди недостойні бути поруч з вами. Намагайтеся не надто захоплюватися цим станом, бо можна й справді залишитися зовсім одному.

КОЗЕРОГИ

Можливі пропозиції, які круто змінять ваше життя, однак обережним Козерогам буде нелегко на це погодитися. Не впустіть свій шанс, бо другого доля може вам не дати.

ВОДОЛІЇ

Будьте обережні з грошима – є ймовірність обману. Перш ніж вкладати купись гроші, обов’язково порадьтеся з близькими.

РИБИ

Ви будете легко піддаватися сумнівам і потребуватимете підтримки. Не соромтеся сказати прямо про свої почуття, інакше вас може затягнути депресія.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень